Το φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη και κοστίζει 59,99 ευρώ - Το σατινέ μίντι φόρεμα που έχει κάνει πάταγο...

Που θα το βρεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη και κοστίζει 59,99 ευρώ - Το σατινέ μίντι φόρεμα που έχει κάνει πάταγο...

Η Ελένη Μενεγάκη δεν φοράει μόνο ακριβά ρούχα μεγάλων εταιριών του εξωτερικού, τα οποία είναι δύσκολο να αγοράσει μια καθημερινή νοικοκυρά που την παρακολουθεί. Η παρουσιάστρια πολλές φορές, όπως και χθες 26/5, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που κοστίζει μόλις 59,99 ευρώ.

Η Ελένη αγαπάει την μόδα .Αδυναμία της είναι τα φορέματα με έντονα χρώματα, ενώ θέλει να αποφεύγει τα μαύρα, δηλαδή πολύ σπάνια θα την δούμε να είναι μαυροφορεμένη σε έξοδο της και ειδικά στην εκπομπή της.

Πολλές φορές εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, αφού γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο τι της ταιριάζει και κυρίως... τι ταιριάζει μπροστά στον φακό.

Αυτό είναι το σατινέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Χθες στην εκπομπή της λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μίντι φόρεμα σατινέ φλοράλ με ζώνη στην μέση που κοστίζει μόλις 59,99 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα Marks and Spencer

Θα το βρεις στα Marks and Spencer (δες το εδώ).

Marks and Spencer φόρεμα

5 τρόποι να φορέσεις το σατινέ φόρεμα

  • Με graphic T-shirt και αθλητικά. Ξεκινάμε με τα απλά. Σίγουρα είτε το έχεις δει είτε το έχεις φορέσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα σύνολο πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, στη σχολή, για καφέ, για φαγητό… και ανάλογα με τα αξεσουάρ θα σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Με chunky αθλητικά και πλεκτό. Η εξέλιξη από το παραπάνω look δηλαδή. Κάνε την απόλυτη αντίθεση με μία ανάλαφρη σατέν φούστα σε έντονο χρώμα και ένα neutral chunky πλεκτό ή ακόμα καλύτερα μία πλεκτή ζακέτα κουμπωμένη, φορεμένη σαν τοπ, που αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας.
  • Με ζιβάγκο από μέσα. Άλλο ένα trend που αγαπήσαμε πέρσι και συνεχίζεται και τη φετινή σεζόν. Ενσωμάτωσε πιο καλοκαιρινά ρούχα στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα προσθέτοντας περισσότερες στρώσεις για ζεστασιά.
  • Με αρβυλάκια και δερμάτινο jacket. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο να συνδυάσεις το αιθέριο σατέν με ένα τόσο rock ύφασμα όπως το δέρμα αλλά το κλειδί είναι στις αποχρώσεις. Άσε τα παστέλ στην άκρη και διάλεξε κλασικό μαύρο ή animal print για να δέσει άψογα με το μαύρο σου τζάκετ.
  • Με δεμένο πουκάμισο. Οι fashionistas μας έδειξαν πως να δένουμε το πουκάμισο πάνω από ένα φόρεμα τιραντάκι ώστε να έχουμε κάλυψη και άποψη ταυτόχρονα. Μπορεί να φορεθεί στο γραφείο με ένα oxford παπούτσι ή για χαλαρό ποτό με ψηλό πέδιλο τώρα που ακόμα το επιτρέπει ο καιρός.