Με έντονο ασπρόμαυρο φόρεμα και ασορτί φουλάρι στον λαιμό - Η τολμηρή εμφάνιση της Ραμόνας Βλαντή

Σας αρέσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με έντονο ασπρόμαυρο φόρεμα και ασορτί φουλάρι στον λαιμό - Η τολμηρή εμφάνιση της Ραμόνας Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή είναι μία από τις παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που, συχνά, προκαλεί με τις δηλώσεις της και τα σχόλιά της όσον αφορά το στυλ των διασήμων στις εμφανίσεις τους. Η ίδια, βέβαια, είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του χώρου και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός πως κέρδισε επάξια τον τίτλο της νικήτριας στο My Style Rocks, ενώ βρέθηκε και στη θέση του κριτή στο Style Me Up, όπου την είδαμε και να "ξεσπά" σε κλάματα.

Η εντυπωσιακή Ραμόνα Βλαντή

Λίγες ημέρες πριν, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε μία καλοκαιρινή εκδήλωση και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει είναι αρκετά αμφιλεγόμενο, θα έλεγε κανείς. Φόρεσε, δηλαδή, ένα ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα, που είχε αρκετά έντονο μοτίβο και το είχε συνδυάσει με το ασορτί του φουλάρι στον λαιμό. Κάτι που πολλοί δεν θα επέλεγαν, καθώς είναι αρκετά τολμηρό.

Για παπούτσια επέλεξε, σε μαύρη απόχρωση, flatforms σε στυλ παντόφλας, τα οποία, όμως, περιβάλλονταν από πούπουλα, διότι εάν δεν υπήρχε κάποια ιδιαιτερότητα, τότε δεν θα μιλάγαμε για την Ραμόνα.

Η τσάντα της ήταν επίσης μαύρη με ασημί λεπτομέρειες και αλυσίδα και, όσον αφορά το κεφάλι, κράτησε μία ισορροπία με τον sleak κότσο της, χωρίς να "μπουκώνει" το υπόλοιπο outfit και για αξεσουάρ φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και μεγάλα μαύρα σκουλαρίκια. Θα το τολμούσατε;

Ραμόνα Βλαντή

Μιλώντας για φόρεμα..."έκραξε" αυτό της Βίκυς Καγιά στις Κάννες

Το Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται κανονικά και οι Έλληνες celebrities έχουν πλημμυρίσει την πόλη της Γαλλίας, ενώ τα φώτα έχουν κλέψει το ζεύγος Μαραβέγια - Σωτηροπούλου και ο Γιώργος Μαζωνάκης (δείτε εδώ την εμφάνισή του). Οι διάσημοι φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και φυσικά αυτές οι εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν να μην ασχολίαστες από την Ραμόνα Βλαντή.

Η Fashion Expert βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/5 στο πλατό του «Love it» και σχολίασε κάθε look. Την Βίκυ Καγιά την χαρακτήρισε κομψότατη και με κορμί που της πηγαίνουν όλα, ενώ για το ζεύγος Σωτηροπούλου - Μαραβέγια δεν ήταν τόσο πλούσια τα σχόλια της. «Πολύ συνηθισμένο, σαν να βλέπω μια ωραία κουμπάρα, ξεπερασμένη αυτή η δαντέλα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Τα μαλλιά έπρεπε να είναι πιασμένα και το χάλασε με τα κοσμήματα. Μπορεί να καταστρέψουμε ένα ρούχο», είπε για την εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη, ενώ για την Μαριέλλα Σαββίδη τόνισε πως: «Δεν είναι στο νούμερό της το ρούχο που της προσθέτει ρούχο. Μπορούσε καλύτερα και την επόμενη φορά θέλω να την ντύσω εγώ».

Ωστόσο ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη και της Νατάσας Εξηνταβελώνη.