Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα Βλαντή στον αέρα του Style me Up - Τι συνέβη

"Γι’ αυτό στεναχωριέμαι, κατάλαβες;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα Βλαντή στον αέρα του Style me Up - Τι συνέβη

Μπορεί να μην μας δείχνει πολύ συχνά την ευαίσθητη πλευρά της, ωστόσο στο σημερινό (8/12) επεισόδιο του Style me up η Ραμόνα Βλαντή ξέσπασε σε δάκρυα.

Συγκεκριμένα, αφορμή για αυτό, στάθηκαν μερικά λόγια μιας διαγωνιζόμενης προς την κριτική επιτροπή, που φαίνεται πως επηρέασαν αρκετά την Ραμόνα, λίγο μετά το ατύχημα που είχε στον αέρα του Style me up.

«Γι’ αυτό στεναχωριέμαι, κατάλαβες; Είναι κρίμα! Μην σε επηρεάζεις κανείς! Είσαι η καλύτερη.

Είσαι μοναδική στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα! Είσαι εσύ! Γιατί έχουμε κλώνες; Δεν έχουμε! Εμείς είμαστε. Έλα γιατί με έπιασαν τα κλάματα… Αλήθεια, συγκινήθηκα» είπε βουρκωμένη στον αέρα του ALPHA και έπειτα σηκώθηκε να αγκαλιάσει την παίκτρια.

Η συγκίνηση της Ραμόνας στο Style me up

Τραγωδία στην οικογένεια της Ραμόνας Βλαντή - «Οι γονείς μου νοσηλεύτηκαν και ο θείος μου...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ραμόνα Βλαντή και μίλησε για την ζωή της. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε και στην οικογένεια της, αποκαλύπτοντας την τραγωδία που έζησαν, όταν οι γονείς της και ο θείος της νοσηλεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, νόσησαν από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο. Τελικά όμως ο θείος της έφυγε από τη ζωή, παρότι είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

«Στη Ρουμανία γίνεται χαμός. Είμαστε 30% εμβολιασμένοι. Οι περισσότεροι είναι σαν τον Πετράκο που βγαίνουν και λένε να μην εμβολιαστεί ο κόσμος. Οι γονείς μου νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό και οι δύο. Ήταν εμβολιασμένοι. Πήγαν μαζί διακοπές με τον θείο μου και κόλλησαν. Ήταν και οι τρεις εμβολιασμένοι. Δυστυχώς ο θείος μου πέθανε. Ήταν 82 χρονών. Είναι αρνητές στη Ρουμανία. Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω» τόνισε η Ραμόνα Βλαντή.