"Δεν μπορεί να με κρίνει μία κοπελίτσα που..." - Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" δημόσια την Μέγκι Ντρίο

"Αυτά τα κορίτσια δεν μπορούν να πουν το όνομα μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ραμόνα Βλαντή η οποία έδωσε το παρών σε ένα event. Μεταξύ άλλων, η ίδια απάντησε για το πως νιώθει που η Μέγκι Ντρίο θεωρεί ότι δεν γνωρίζει από μόδα.

Η απάντηση της Βλαντή στη Ντρίο

«Ποια αγάπη μου το λέει αυτό; Αυτά τα κορίτσια δεν μπορούν να πουν το όνομα μου. Όχι αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν επάγγελμα. Δεν μπορεί να με κρίνει μία κοπελίτσα που δεν έχει αντικείμενο δουλειάς.

Αν η Μέγκι Ντρίο έκανε ιταλική Vogue, εγώ έκανα την γαλλική Vogue» είπε η Ραμόνα, η οποία άδειασε και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Είναι κακοντυμένη δεν βλέπω τίποτα πάνω της...»

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Ραμόνα Βλαντή την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Style me Up» στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τα "έχωσε" κυριολεκτικά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και στην Μέγκι Ντρίο. Άραγε ποιος είναι ο λόγος;

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter.

Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο». Και τόνισε ότι βλέπει GNTM: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

Όσο για την Μέγκι Ντρίο είπε «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ» Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου».