Ραμόνα Βλαντή: «Αδειάζει» την Έλενα Χριστοπούλου - «Δεν ξέρει από μόδα»

«Είναι booker μοντέλων, κρίνει σώματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραμόνα Βλαντή: «Αδειάζει» την Έλενα Χριστοπούλου - «Δεν ξέρει από μόδα»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/11) καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος με αισθητική αλλά δεν ξέρει τίποτα από μόδα.

Η κριτής του Style Me Up, μίλησε και για την μεγάλη απώλεια που είχε στην οικογένειά της λόγω κορωνοϊού.

Το σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Έλενα Χριστοπούλου

«Την Έλενα τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι φανταστική περσόνα. Επειδή έχουμε ένα μαγαζί όπως θα έκρινε ένας σχεδιαστής ή μία στιλίστρια. Είναι booker μοντέλων κρίνει σώματα – είναι δουλειά της επί 20 και χρόνια – αλλά δεν ξέρει από μόδα. Εμένα η δουλειά μου είναι το ρούχο, το πανί. Έχει αισθητική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξέρει από μόδα», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή είχε "αδειάσει" και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Ραμόνα Βλαντή την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Style me Up» στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τα "έχωσε" κυριολεκτικά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και στην Μέγκι Ντρίο. Άραγε ποιος είναι ο λόγος;

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter.

Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο». Και τόνισε ότι βλέπει GNTM: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

Όσο για την Μέγκι Ντρίο είπε «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ» Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου».