Tα περπάτησε η Βίκυ Καγιά και κοστίζουν 69 ευρώ - Τα χρυσά πέδιλα με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια

Θα τα λατρέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Tα περπάτησε η Βίκυ Καγιά και κοστίζουν 69 ευρώ - Τα χρυσά πέδιλα με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια

Η Βίκυ Καγιά είναι expert της μόδας και ακολουθεί όλες τις τάσεις. Μάλιστα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται διάφορα στιλιστικά tips που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να είσαι και εσύ μέσα στην μόδα (δείτε το look της στο φεστιβάλ Καννών).

Όπως είναι γνωστό επίσης, είναι brand abassador των Migato, μιας από τις πιο μεγάλες αλυσίδες υπόδησης στην Ελλάδα και έχει περπατήσει τα πιο στιλάτα παπούτσια.

Τα χρυσά πέδιλα της Βίκυς Καγιά

Στην πρόσφατη ανάρτηση της, είδαμε ένα ζευγάρι πέδιλα που λατρέψαμε! Πρόκειται για το χρυσό μεταλλιζέ multistrap πέδιλο που διαθέτει λεπτό τακούνι και δένει στο πόδι με λεπτά κορδόνια.

Αν δες θέλεις να πας σε κάποιο κατάστημα, μπορείς να το βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Migato με μόλις 69 ευρώ.

Βίκυ Καγιά πέδιλα Migato

Πώς θα το φορέσεις το χρυσό για να... αρέσεις

  • Διαχρονικός συνδυασμός: Μαύρο με χρυσό

Σπάσε την μονοτονία του μαύρου, προσθέτοντας κάτι πιο glamorous. Φέρε την ισορροπία στο look σου, συνδυάζοντας μία απλή μαύρη μπλούζα, με την μεταλλική πλισέ φούστα που έχεις ερωτευτεί.

  • Το τσαντάκι που κάνει την διαφορά

Αν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι παρακινδυνευμένο, τότε περιορίσου σε ένα αξεσουάρ. Ένα μίνιμαλ σακίδιο σε μπρονζέ απόχρωση θα «δέσει» με όλα τα σκουρόχρωμα ρούχα σου, κάνοντας τους πάντες να το κοιτάζουν.

  • Bohemian look με χρυσές λεπτομέρεις

Δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι εντελώς χρυσό. Μπορείς να πεις, όμως, ναι σε ένα item με folklore στοιχεία και edgy λεπτομέρειες. Έτσι, μία βελούδινη φούστα με σχέδια θα δώσει άλλη διάσταση στην βραδινή σου έξοδο (και ταιριάζει και με μαύρο καλσόν για πιο μετά).

  • Το μαγικό χρυσό πέδιλο

Εκτός ότι σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή, δες εδώ, το χρυσό πέδιλο δεν έχει εποχές και περιορισμούς. Φρόντισε το πεντικιούρ σου και φόρεσε το σε επίσημες και μη εμφανίσεις.

  • Χρυσό με χρυσό- Κι όμως γίνεται

Φθάνει μόνο να βρεις την ίδια απόχρωση. Προτίμησε να επενδύσεις σε κάτι που να μην κάνει μπαμ στο μάτι, αλλά να πλησιάζει στο χρώμα της άμμου για να αποφύγεις την υπερβολή.