Παραπάνω από μηνιάτικο - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Νομικού στα βαφτίσια στην Κρήτη

Που θα το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραπάνω από μηνιάτικο - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Νομικού στα βαφτίσια στην Κρήτη

Η Δούκισσα Νομικού οικογενειακώς με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, άφησαν το σπίτι τους στην Αθήνα και ταξίδεψαν για λίγες ημέρες στην Κρήτη. Εκεί η παρουσιάστρια έγινε νονά, αφού βάφτισε το κοριτσάκι πολύ καλών της φίλων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα βαφτίσια και τις όμορφες στιγμές που πέρασε με όλη την οικογένεια.

Αυτό όμως που τράβηξε μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον, ήταν το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα Νομικού. Πρόκειται για ένα κίτρινο one shoulder φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα.

Πόσο κοστίζει το φόρεμα της Δούκισσας Νομικού

Το εν λόγω φόρεμα λοιπόν, είναι δημιουργία του αγαπητού Βασίλη Ζούλια και κοστίζει 950 ευρώ. Μάλιστα, το έχει σχεδιάσει σε διάφορα χρώματα.

Δούκισσα Νομικού φόρεμα Βασίλης Ζούλιας

Φόρεμα Βασίλης Ζούλιας

Πως διατηρεί καλλίγραμμο το κορμί της

Στην εκπομπή The 2night Show εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς το μοντέλο διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

Η Δούκισσα, έχοντας φέρει στον κόσμο σχετικά πρόσφατα τα 2 όμορφα παιδιά της, δεν άφησε ποτέ υπόνοια μέσω των φωτογραφιών, που τη χαζεύουμε στο Ιnstagram πως δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της γέννας. Συγκεκριμένα, αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της, νιώθει να είναι στα καλύτερα της (Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε τον Αύγουστο - φωτογραφία από τη ζυγαριά) με το σώμα της να «εισέπραξε» ουσιαστικά τις ορμόνες από το μικρό κοριτσάκι της.

Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα παραμένει τόσο καλλίγραμμη, με πολλές θυσίες στη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί πιστά!

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».