Τόσα κιλά ζυγίζει η Δούκισσα Νομικού - Η αποκάλυψη στα social media

Δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά και να μας δείξει τον αριθμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόσα κιλά ζυγίζει η Δούκισσα Νομικού - Η αποκάλυψη στα social media

Πιο ενεργή από ποτέ είναι το τελευταίο καιρό η Δούκισσα Νομικού στα social media. Η όμορφη παρουσιάστρια, μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά ζυγίζει.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, η Δούκισσα έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για αυτό και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά, η ίδια πραγματοποιήσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και απορίες των followers της.

Μάλιστα, ένας από αυτούς την ρώτησε πόσα κιλά ζυγίζει αυτή τη περιόδο, με την ίδια μάλιστα να δημοσιεύει ένα βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να ανεβαίνει στην ζυγαριά και να αποκαλύπτει πως ζυγίζει 58 κιλά.

Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού με την αποκάλυψη των κιλών της

Κάνει θαύματα το ρόφημα αποτοξίνωσης της Δούκισσας Νομικού - Το βράζει από το βράδυ σε κατσαρόλα

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, καθώς διαθέτει "όλο το πακέτο". Το πρώην μοντέλο εκτός από συγκλονιστική ομορφιά, διαθέτει και απίστευτα καλλίγραμμο κορμί και αν την δει κανείς με μαγιό, ούτε που θα καταλάβει πως έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά.

Προσέχει πολύ την διατροφή της (Δείτε την διατροφή της), ενώ κάνει και πολύ συχνά γυμναστική, κυρίως όταν τα παιδιά της έχουν πέσει για ύπνο, μιας και έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της. Μάλιστα, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει την ώρα που όλα τα κανάλια έχουν βγάλει το πρόγραμμα τους.

Ακόμη η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στην Μύκονο όπου διαθέτει σπίτι η οικογένεια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μετά λοιπόν από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό, θέλησε να αποκαλύψει το ρόφημα που πίνει για να κάνει αποτοξίνωση.

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ