Με καυτό τζιν σορτσάκι στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου - Θα το βρεις στα Bershka με 25,99

Η εμφάνιση με ψηλές μπότες που έκανε το κοινό να παραληρεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με καυτό τζιν σορτσάκι στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου - Θα το βρεις στα Bershka με 25,99

Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (9/6) μία απολαυστική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο. Το παρών έδωσαν πολλοί celebrities, ενώ η εμφάνιση της κορυφαίας Ελληνίδας star άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πριν λίγο καιρό μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU για την εμφάνισή της, επέλεξε να φορέσει στη σκηνή ένα υπέροχο κοντό σορτσάκι, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι τζιν μπότες.

Έλενα Παπαρίζου συναυλία
Έλενα Παπαρίζου σορτσάκι Bershka

Η Έλενα Παπαρίζου έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το σώμα της, ωστόσο η ίδια κάθε φορά απαντάει με αρκετό body pisitivity.

«Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά.

Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είχε πει η ίδια για τα κιλά της.

Το σορτσάκι της Έλενας Παπαρίζου θα το βρεις στα Bershka

Από τότε που αναδείχθηκε νικήτρια της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου έγινε αμέσως ίνδαλμα για χιλιάδες γυναίκες στη χώρα, οι οποίες προσπάθησαν να υιοθετήσουν το στιλ της. Οι στιλιστικές επιλογές της είναι μέχρι και σήμερα απίστευτες και έτσι ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα σορτσάκι παρόμοιο με αυτό που φόρεσε στη σκηνή στα Bershka.

Πρόκειται για ένα από ντένιμ σορτσάκι, το οποίο μπορείς να βρεις συνολικά σε τέσσερα χρώματα, ενώ κοστίζει μόλις 25,99€. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο διαδικτυακό κατάστημα του Bershka και να το κάνεις δικό σου.

Συνδύασέ το με ένα λαμπερό τοπ και ψηλές μπότες και φτιάχνεις άνετα το σύνολο που επέλεξε να βάλει τη βραδιά της συναυλίας της η Έλενα Παπαρίζου!

κοντό σορτσάκι Bershka