"Είχα κάνει ένα baby botox, τώρα έκανα..." - Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για το πως διατηρείται νέα στο πρόσωπο

Αποκλειστικά μόνο στο YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU και αφού έθιξε το θέμα Eurovision και Αμάντα (δείτε εδώ όσα είπε), μίλησε και για το τι κάνει για τον εαυτό της, πως περιποιείται και καταφέρνει να δείχνει 20 ενώ είναι 40.

Στα baby botox βρήκε την λύση η Έλενα

Άκουσα που έλεγες ότι για να προλάβεις τη συναυλία που έκανες στα Τρίκαλα κι επειδή έπιασε βροχή, βαφόσουν μέσα στο ταξί... Είσαι τόσο αντισταρούμπα;

Είμαι και λίγο σταρούμπα! (γέλια) Θέλω τον χώρο μου, τον καθρέφτη μου με τα φωτάκια μου, έχω κι εγώ τις ιδιαιτερότητές μου, αλλά ό,τι και να γίνει δεν το βάζω κάτω. Είμαι κομάντο, μια σταρούμπα κομάντο! (γέλια)

Περιποιείσαι τον εαυτό σου, είσαι ανασφαλής με την εικόνα σου;

Έλενα Παπαρίζου botox

Όσο μπορώ. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, αλλά δεν είμαι καθόλου της υπερβολής, γι' αυτό και στην καθημερινότητά μου δεν μου αρέσει να βάφομαι και θέλω να είμαι όσο πιο απλή γίνεται, δεν είμαι τόσο ανασφαλής με την εικόνα μου. Έχω κάνει στο παρελθόν ένα baby bottox, τώρα έκανα και ένα δεύτερο, τα υαλουρινικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Πάντα είμαι υπέρ της άποψης σε όλα “παν μέτρον άριστον”. Το σώμα αλλάζει, δεν είμαι στην ηλικία των 20 χρόνων και χαίρομαι πραγματικά τις γυναίκες που μπορούν να συντηρούν τα σώματά τους. Δεν έχω αυτό τον σωματότυπο -ούτε τον είχα ποτέ-, από μικρό παιδί έχανα και έβαζα κιλά, αυτή είμαι εγώ...

Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το bullying και το body shaming... Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτό;

Δεν έχω προλάβει να μιλήσω για το θέμα. Κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα για μένα και με υπερασπίστηκε πολύς κόσμος και – επιτέλους!- τον ευχαριστώ. Δεν είμαι η μοναδική που φαίνομαι έτσι, που έχω τα πιασίματά μου και που νομίζω ότι είμαι μια κανονική γυναίκα, μια χαρά!

Έχεις υποβάλει τον εαυτό σου σε πολύ αυστηρή δίαιτα;

Όχι, αυστηρή δίαιτα ποτέ, διατροφή κάνω. Όταν ένα βράδυ φάω λίγο περισσότερο θα προσέξω την επόμενη μέρα, δεν αντέχουμε κάθε μέρα να στερούμαστε.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 25/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Η συνέντευξή μας έπαιξε και σε πρωινές εκπομπές...