Με ροζ μίνι φόρεμα και πανύψηλες πλατφόρμες - Η Ελένη Ράντου έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Αυγουστίδη

Μαζί της η κόρη της, Νικολέττα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ροζ μίνι φόρεμα και πανύψηλες πλατφόρμες - Η Ελένη Ράντου έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το βράδυ του Σαββάτου (δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό), ενώ βάφτισαν και τον γιό του Αχιλλέα - Κωνσταντίνο. Μία εκ των τριών νονών του μικρού ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της.

Το παρών στην τελετή έδωσε μαζί με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, επέλεξε να φορέσει ένα φοβερό φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις.

Το φόρεμά της ήταν μίνι και το συνδύασε με μία μοδάτη εμπριμέ τσάντα καθώς και με πανύψηλες πλατφόρμες που ολοκλήρωσαν το outfit της. Χαμογελαστή όπως πάντα, δεν έρκυψε τη χαρά της για την υπέροχη αυτή στιγμή που ζει το ζευγάρι καθώς και για το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να βαφτίσει τον μικρό Αχιλλέα - Κωνσταντίνο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Ράντου στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Ελένη Ράντου outfit γάμος Αυγουστίδη
Ελένη Ράντου κόρη
Ελενη Ράντου γάμος Ορφέα Αυγουστίδη

Ξετρελαμένη η Μαρία Τζομπανάκη στον γάμο του γιού της

Με κρητική δόξα και τιμή έγινε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά και η βάπτιση του γιου τους. Για αυτό και δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί και οι στολές, τα γλυκά του νησιού, ενώ ο ίδιος φορούσε πάνω από το κοστούμι του ένα λευκό σαρίκι. Η χαρά τους ήταν πολύ μεγάλη, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά την τελετή.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στην τελετή, όπως οι συνεργάτες του από την σειρά που πρωταγωνιστεί, Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Φαμέλη. Έδωσαν επίσης το παρόν και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και εξέχουσες προσωπικότητες, όπως η Μαρίζα Ρίζου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Φυσικά, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ήταν εκεί και ήταν υπέρλαμπρη.

Η μητέρα του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Να ζήσουν χίλιες ζωές και θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι στην άλλη ζωή. Εκ μέρους μου ο γάμος θα είναι κρητικός. Δεν ξέρω τι λέω είμαι πάρα πολύ συγκινημένη» είπε.