Το υπέροχο set της Αθηνάς Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρης της - Εσύ θα το φορούσες;

Λιτό σε pastel χρώματα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Το υπέροχο set της Αθηνάς Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρης της - Εσύ θα το φορούσες;

Μία από τις πιο μαγικές στιγμές για την ταλαντούχα ηθοποιό, Αθηνά Οικονομάκου, η βάφτιση της κορούλας της με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο, η οποία έγινε με τη βοήθεια των 4 εκλεκτών νονών που επέλεξαν, το Σάββατο 18/6. Το όνομα που της διάλεξαν, Σιέννα - Ηλέκτρα και η βάφτιση έλαβε χώρο στη Λακωνία από όπου κατάγεται η Αθηνά Οικονομάκου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να κλέβει τις εντυπώσεις, για το λόγο αυτό η εμφάνιση της πανέμορφης Αθηνάς Οικονομάκου ήταν όπως πάντα εκθαμβωτική.

Αθηνά Οικονομάκουυ

Τι φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στη βάφτιση της κορούλας της;

Με ένα γρήγορο scroll στον προσωπικό λογαριασμό αυτής και των φίλων της στο Instagram, είδαμε πως επέλεξε ένα εκπληκτικό set σε pastel χρώματα.

Αθηνά Οικονομάκουυ

Δες εδώ το ξυπόλυτο ζεϊμπέκικο της Αθηνάς Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρη της

Το set απαρτίζεται από ένα crop top, το οποίο αφήνει τους δύο ώμους ανοιχτούς και μία maxi φούστα.

Αθηνά Οικονομάκουυ

Η φούστα περιλαμβάνει πολλά υφάσματα σε διάφορα pastel χρώματα όπως, ροζ, λιλά, φιστικί και το χρώμα της άμμου. Κουμπώνει μπροστά με κουμπιά σε όλο το μήκος της φούστας, πράγμα που δίνει ένα ύφος πιο ανάλαφρο και καλοκαιρινό.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω, με μία χαλαρή πλεξούδα, ενώ άφησε και κάποιες αφέλειες μπροστά στη φράντζα. Το μακιγιάζ της ήταν ανάλαφρο σε nude τόνους, όπως αρμόζει σε μία βάφτιση.