Παρασύρθηκε από τον χορό και παραλίγο... - Το ξυπόλυτο ζεϊμπέκικο της Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρη της

Σε μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παρασύρθηκε από τον χορό και παραλίγο... - Το ξυπόλυτο ζεϊμπέκικο της Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρη της

To απόγευμα του Σαββάτου 18/6 η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος οργάνωσαν μια πολύ όμορφη δεξίωση για την κορούλα της, την οποία νωρίτερα βάφτισαν με τη βοήθεια των 4 εκλεκτών νονών, που επέλεξαν. Η ηθοποιός ήταν πολύ ευτυχισμένη στη στιγμή αυτή της οικογένειας της και αυτό φάνηκε από τις πρώτες της αναρτήσεις στο instagram.

Η ημέρα μπορεί να ήταν αφιερωμένη στη μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα, όμως η συνέχεια ήταν απολαυστική αφού οι γονείς ξεσάλωσαν μέχρι το βράδυ σε ένα πάρτι, το οποίο θα μείνει για πάντα στις μνήμες τους. Σε ένα πολύ ωραίο σημείο λοιπόν, το οποίο από κάτω έβλεπε στη θάλασσα διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Φοβερή εντύπωση έκανε η Αθηνά, η οποία έλαμπε ολόκληρη με την εμφάνιση της. Στην αρχή φόρεσε ένα πολύ ωραίο σετ, μια μακριά φούστα με ένα τοπάκι, τα οποία προς βράδυ βγήκαν και στη θέση του φόρεσε ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα.

Μάλιστα εκεί προς το τέλος, που ήταν σε πολύ ανεβασμένη διάθεση την είδαμε να χορεύει ξυπόλυτη ζεϊμπέκικο και το φόρεμα της με τα πολύ ωραία ανοίγματα, που είχε τόνισε το σώμα της και το χορό.

Το ζεϊμπέκικο της Αθηνάς Οικονομάκου στη βάφτιση της κόρης της

«Να μας ζήσεις...»

Ιδιαίτερο ήταν το Σάββατο 18/6 για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις καλεσμένων, στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, το ζευγάρι βάφτισε την κορούλα του, που πήρε το όνομα Σιέννα- Ηλέκτρα.

Νονοί της ενός έτους νεοφώτιστης Σιέννας-Ηλέκτρας είναι οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνα Βασιλείου, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης και Δώρα Τσακανίκα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά αγκαλιά της την κορούλα της και έγραψε: «Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!! Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς».

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη βάφτιση της κόρης της