Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

Τι φόρεσαν οι celebrities - Φωτογραφίες από την πασαρέλα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

Στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε πολλούς celebrities και μη, στο πλαίσιο της 30ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Το event έγινε την Κυριακή 20/06/2002 και οι Ελληνίδες και ξένες επώνυμες κυρίες εντυπωσίασαν με το ιδιαίτερο στιλ τους.

Πάμε να δούμε τι φόρεσαν οι celebrities που παραβρέθηκαν

Εντυπωσιάζει πάντα με τα ντυσίματα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα maxi κίτρινο με λευκό floral φόρεμα. Τα μαλλιά της τα άφησε λιτά και ίσια, ενώ το make up ήταν φυσικό σε ανοιχτούς τόνους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αγαπημένη μας Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα midi μαύρο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες στο στήθος και το τελείωμα, μαζί με δαντέλα. Επίσης το συνδύασε με μαύρα ψηλά πέδιλα, μικρή τσάντα και μαύρα γυαλιά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο, που της πάει πολύ. Θα μπορούσε να επιλέξει ένα πιο χρωματιστό outfit, καθώς της ταιριάζουν πολύ τα έντονα χρώματα. Δε θα σας πω και ψέματα.. δεν τρελάθηκα.

 Κατερίνα Καινούργιου

Το fashion icon και νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, δε θα μπορούσε να μην κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως αυτή που βλέπεις παρακάτω, σε ένα τέτοιο event. Επέλεξε μαύρη μακριά φούστα και λευκό κορσέ, μεγάλο καπέλο και ένα πολύ ιδιαίτερο κολιέ με πέρλες. Τα συνδύασε με μαύρα τακούνια και μικρή τσάντα.

Ραμόνα Βλαντή

Τέλος, η εγγονή του φιλέλληνα επιχειρηματία David Rockefeller, Ariana Rockefeller, εντυπωσίασε με ένα πανέμορφο mini μαύρο φόρεμα με δαντέλα, μαύρα ψηλά πέδιλα, υπέροχο φυσικό μακιγιάζ και λιτά μαλλιά. Συγκλονιστική όπως πάντα.

Ariana Rockefeller

Τέλος, πάμε να δούμε μερικά από τα πανέμορφα ρούχα που παρουσιάστηκαν και τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας του Βασίλη Ζούλια.

Μοντέλο του Ζούλια ήταν και η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη.

Δες εδώ την ατάκα για τον γιο της Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες.