Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η σύντροφος του Light, Άννα Θεοδωρίδη

Και οι δύο επέλεξαν την ίδια λευκή ολόσωμη φόρμα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή η σύντροφος του Light, Άννα Θεοδωρίδη

Καθώς έβλεπα το φωτογραφικό υλικό, από τις εμφανίσεις των celebrities στα Mad Video Music Awards, (δες εδώ τις καλοντυμένες και κακοντυμένες στα Mad VMA 2022) έπεσε το μάτι μου στην εμφάνιση της νέας συντρόφου του πολυσυζητημένου trapper Light (δες εδώ και τους καλοντυμένους και κακοντυμένους άντρες στα Mad VMA 2022), Άννας Θεοδωρίδη και θυμήθηκα πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φόρεσε την ίδια λευκή ολόσωμη φόρμα σε μία ανάρτηση της στο Instagram πριν λίγες εβδομάδες, που είχε πάει διακοπές στη Τζαμάικα.

Αυτές οι δύο γυναίκες έχουν κάποια κοινά... πρωτίστως είναι και οι δύο πανέμορφες, έχουν και οι δύο υπάρξει σύντροφοι διάσημων trappers, καθώς η Ηλιάνα είναι η πρώην σύντροφος του Snik και το τρίτο είναι πώς έχουν το ίδιο γούστο στο ντύσιμο απ' ότι φαίνεται.

Άννα Θεοδωρίδη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πάμε να δούμε τις διαφορές στο styling τους

Από τη μία η όμορφη Άννα Θεοδωρίδη το φόρεσε με υπέροχα λευκά γάντια, τα οποία πρέπει να είναι set με την ολόσωμη λευκή φόρμα, ενώ η Ηλιάνα το συνδύασε με ένα oversized jean jacket. Μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο η Άννα. Κοιτάζοντας πιο κάτω όμως, δεν μπορώ να μην σχολιάσω τα υπέροχα φούξια τακούνια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τα οποία μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα πορτοκαλί πέδιλα της Άννας.

Όπως και να έχει είναι και οι δύο εκθαμβωτικές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου