4 Ελληνίδες celebrities με αφέλειες - Εμπνεύσου από το hair style τους

Τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
4 Ελληνίδες celebrities με αφέλειες - Εμπνεύσου από το hair style τους

Είναι γεγονός πως οι αφέλειες στα μαλλιά, είναι μία μεγάλη τάση, η οποία υπάρχει εδώ και καιρό. Όλο και περισσότερες κυρίες της Ελληνικής showbiz, και όχι μόνο, έχουν αυτό το hair style.

Το να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου είναι μία αρκετά δύσκολη απόφαση, ειδικά όταν πρόκειται για μία αλλαγή του χτενίσματος σου. Οι αφέλειες στα μαλλιά μπορεί να μην είναι και ότι πιο εύκολο στο styling μέχρι να τις συνηθίσεις, αλλά αν πας σε έναν επαγγελματία κομμωτή, δε θα το μετανιώσεις.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι η φράντζα είναι απλώς μία απλή αλλαγή χτενίσματος, αλλά δεν γνωρίζουν πως έτσι αλλάζει η εμφάνισή τους εντελώς.

Αλλά το να αλλάξεις το χτένισμα σου είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο κομμωτής θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και να αναλύσει τη δομή του προσώπου σου για να δει εάν θα σου ταιριάζει. Για το λόγο αυτό η επιλογή κομμωτή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Έχω βρει τις γυναίκες με τις πιο ωραίες μακριές αφέλειες και μακριά μαλλιά. Θα τις δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, έτσι ώστε να πάρεις λίγη έμπνευση που μπορεί να σου χρειαστεί.

4 celebrities με αφέλειες

Φυσικά ξεκινάμε με την γυναίκα που μας έρχεται πρώτη στο μυαλό όταν λέμε την λέξη "αφέλειες". Δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην οποία ταιριάζουν γάντι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δες επίσης τις τάσεις στα μαλλιά. Σου έχω βρει κλάμερ και χρωματιστά κοκαλάκια σε πολύ οικονομικές τιμές από το Bershka (δες τα εδώ)

Στην συνέχεια έχουμε την γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία πειραματίζεται με διάφορα χτενίσματα καθημερινά, στο πλατό της εκπομπής της.

Φαίη Σκορδά

Και περνάμε σε μία ακόμη παρουσιάστρια, την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία ταιριάζουν πολύ, ειδικά όταν έχει τα μαλλιά της πιασμένα όπως στην φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Κατερίνα Καινούργιου

Για το τέλος σου άφησα την Κόνι Μεταξά, η οποία πηγαίνει συχνά στο κομμωτήριο, όπως μας δείχνει στις αναρτήσεις της στο Instagram, για να διατηρεί τα ξανθά της μαλλιά πάντα τόσο υγιή.

Κόνι Μεταξά