Τάσεις στα μαλλιά: Κλάμερ και χρωματιστά κοκαλάκια σε πολύ οικονομικές τιμές από το Bershka

Τα 5 πιο trendy και cool αξεσουάρ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τάσεις στα μαλλιά: Κλάμερ και χρωματιστά κοκαλάκια σε πολύ οικονομικές τιμές από το Bershka

Όπως πολύ σωστά έχεις καταλάβει, το χρώμα κυριαρχεί αυτό το καλοκαίρι, για το λόγο αυτό, δε θα μπορούσε να μην λείπει από τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου τα χρωματιστά κοκαλάκια και κλάμερ, να τα φοράνε οι πιο γνωστές Ελληνίδες και ξένες fashion bloggers και influencers.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως θυμίζουν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που φορούσαμε όταν ήμασταν στο δημοτικό, αλλά είναι ότι πιο cool μπορείς να βάλεις ως hair accessories.

Εννοείται σου έχω βρει τα πιο trendy στις πιο οικονομικές τιμές. Είναι όλα από το Bershka και πρέπει να τρέξεις να τα προλάβεις γιατί έχει γίνει χαμός με αυτά.

5 αξεσουάρ για τα μαλλιά που θα λατρέψεις

Δεν γίνεται να μην αγοράσεις κλάμερ... ναι καλά διάβασες κλάμερ. Είναι πολύ μεγάλη τάση και αναβαθμίζει το look σου, ειδικά εάν πιάσεις τα μαλλιά σου λίγο ατημέλητα. Μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ και βγαίνει σε πολλά χρώματα. Ακριβώς το ίδιο, σε πολλά άλλα χρώματα, το έχει και το H&M. Κοστίζει μόνο 7,99 € και περιλαμβάνει δύο τεμάχια. (κωδικός: 9355/917/400)

Κλάμερ Bershka

Υπέροχα είναι και αυτά τα τσιμπιδάκια που θα δεις παρακάτω. Γράφουν baby girl, το set περιλαμβάνει 3 τεμάχια και η τιμή του ανέρχεται στα 7,99 €. (κωδικός: 4733/023/302)

Τσιμπιδάκια Bershka

Ακόμη, πανέμορφα είναι τα μικρά κοκαλάκια πεταλούδες. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να κάνεις υπέροχα χτενίσματα. Βρίσκεται στα 5,99 € και περιλαμβάνει 20 τεμάχια. (κωδικός: 4732/362/621)

Κοκαλάκια Bershka

Στη συνέχεια, έχουμε το αγαπημένο μου χρωματιστό κορδόνι με χάντρες. Το set περιλαμβάνει και ένα ροζ clip για να το συνδυάσεις και κοστίζει 7,99 € (κωδικός: 4734/248/902)

Κορδόνι Bershka

Τέλος, σου άφησα ακόμη ένα κλάμερ, σε σχήμα πεταλούδα και χρώμα διάφανο. Είναι πιο μικρό από το πρώτο που σου έδειξα και κοστίζει 7,99 € (κωδικός: 9371/362/250)

Κλάμερ Bershka

Δες εδώ και τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια.