Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Από σήμερα και για κάθε Παρασκευή θα σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των Ελληνίδων της showbiz στα social media. Οι περισσότερες φροντίζουν να κάνουν τακτικά δημοσιεύσεις. Τι φόρεσαν όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας; Ποια post ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram; Κάποιες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities Instagram

Ξεκινάμε με μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. Είναι αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου στις διακοπές της στο μαγευτικό Παρίσι. Επέλεξε ένα εντυπωσιακό set σε ασημί χρώμα και κρατάει μία υπέροχη τσάντα 780 € (δες την εδώ, σου έχω και μία εναλλακτική επιλογή).

Αθηνά Οικονομάκου

Συνεχίζουμε με την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία φοράει ένα υπέροχο mini φόρεμα με έναν ώμο σε ροζ, όμως τα πανύψηλα τακούνια που επέλεξε θεωρώ πως κατεβάζουν την εικόνα. Θα προτιμούσα κάποιο πιο κομψό πέδιλο, σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, ή σε pastel κίτρινο.

Κατερίνα Καινούριου

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ποτέ δε με απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Ειδικά αυτές που έκανε στα Mad VMA ήταν σοκ!!! Μία από αυτές είναι και αυτή που βλέπεις παρακάτω, στην οποία φοράει ένα oversized set σε cow print, το οποίο συνδυάζει το μουσταρδί και το μαύρο.

Ελένη Φουρέιρα

Δες εδώ ακόμη μία εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα Mad VMA.

Συνεχίζουμε με μία εμφάνιση η οποία δεν με ενθουσίασε. Είναι αυτή την Ιωάννας Μαλέσκου. Αν και της πάει το φούξια, θεωρώ πως πρέπει να ξεφύγει από αυτό το barbie look και να πειραματιστεί περισσότερο με το στιλ της. Το πράσινο, πλεκτό crop top δεν ταιριάζει πολύ με το ύφος του set που φοράει. Μία πορτοκαλί σατέν μπλούζα θα ήταν η ιδανική.

Ιωάννα Μαλέσκου

Τέλος, σου άφησα την αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της με αυτό το απίστευτο λευκό σατέν set, το οποίο απαρτίζεται από λευκό crop top και midi φούστα. Υπέροχο σώμα και ντύσιμο. 10/10!!!

Ελένη Μενεγάκη

Δες εδώ πως εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στη συναυλία στο Ηρώδειο για τα γλυπτά του Παρθενώνα