Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, θα σχολιάσουμε τα looks από τις αναρτήσεις των Ελληνίδων της showbiz στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Τι φόρεσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας; Κάποιες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities Instagram

Ξεκινάμε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έκανε τις διακοπές της στην Αστυπάλαια, με ένα υπέροχο εμπριμέ πουκάμισο, το οποίο συνδυάζει το λευκό, το μπλε, το τιρκουάζ και το ροζ χρώμα. Της ταιριάζει πολύ και είναι το κατάλληλο item για κάτσεις να απολαύσεις τη θάλασσα όπως η Κωνσταντίνα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συνεχίζουμε με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επέλεξε ένα πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα, το οποίο της πάει πολύ και αναδεικνύει το μαύρισμα της. Το συνδύασε με flat μαύρα σανδάλια, μαύρη τσάντα και μαύρα γυαλιά. Απλή και chic, μου αρέσει.

Κάτια Ταραμπάνκο

Και περνάμε σε μία εμφάνιση που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και είναι αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου. Αυτό που με χαλάει στην παρακάτω εικόνα είναι το χτένισμα στα μαλλιά κυρίως. Την έχουμε δει και με καλύτερες εμφανίσεις.

Ιωάννα Μαλέσκου

Συνεχίζουμε με όμορφη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ποζάρει στην μικρή Βενετία της Μυκόνου. Μπορεί να φοράει ένα jean σορτσάκι και μία λευκή μπλούζα, όμως είναι πολύ στιλάτη. Σου έχω βρει τα κατάλληλα items για να αντιγράψεις το look της μόνο με 66 € (δες εδώ).

Χριστίνα Μπόμπα

Για το τέλος άφησα την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε μία πορτοκαλί έντονη ολόσωμη φόρμα με σορτσάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Έχουμε πει πολλές φορές πόσο τάση είναι το πορτοκαλί χρώμα, γι' αυτό δες εδώ πως θα προσεγγίσεις αυτό το outfit με 26 € μόνο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δες εδώ και τα looks του Instagram της προηγούμενης εβδομάδας.