Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα μπουζούκια

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα μπουζούκια

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλές Ελληνίδες celebrities που πήγαν να διασκεδάσουν και ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Κάποιες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, η οποία εμφανίστηκε με μία λευκή mini, μακρυμάνικη ολόσωμη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες, την οποία συνδύασε με μεταλλιζέ ασημί πέδιλα. Θα ταίριαζαν περισσότερο χρυσά πέδιλα και θα ήθελα λίγο πιο περιποιημένα τα μαλλάκια της. Ωστόσο το φόρεμα είναι απίστευτο και της ταιριάζει πάρα πολύ.

Βικτώρια Καρύδα

Στη συνέχεια περνάμε στην πρώην παίκτρια του Bachelor, Αναστασία Βοσκανίδου, η οποία επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με πολλά κοψίματα. Έχει ένα άνοιγμα στο στήθος και ένα μεγάλο στο πόδι. Μου αρέσει η εμφάνιση της... της ταιριάζει πολύ το κόκκινο χρώμα.

Αναστασία Βοσκανίδου

Και συνεχίζουμε με την πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο set, το οποίο απαρτίζεται από μία υπέροχη maxi φούστα με άνοιγμα στο πόδι και ένα crop top, το οποίο αφήνει ακάλυπτη τη μέση. Τα συνδύασε με mules σε φλούο ανοιχτό πράσινο χρώμα και μαύρη τσάντα. Αυτό που θα άλλαζα στην εικόνα είναι τα παπούτσια και η τσάντα... για παράδειγμα θα προτιμούσα να κρατήσει μία μωβ τσάντα και να φορέσει φούξια ή πορτοκαλί πέδιλα. Παρόλα αυτά και έτσι μου αρέσει.

Σοφιάννα Αβραμάκη

Συνεχίζουμε με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλη, η οποία επέλεξε ένα ροζ mini φόρεμα με πολλά κοψίματα και λεπτομέρειες με στρας στις τιράντες. Το συνδύασε με πανέμορφα πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Την έχουμε δει με πολύ πιο ωραία looks... αυτή τη φορά δε μου άρεσε πολύ.

Χριστίνα Παπαδέλη

Συνεχίζουμε με την Miss Fitness 2022, Ντέμη Σταματελιά, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή. Επέλεξε ένα κατακόκκινο maxi φόρεμα με άνοιγμα στο πόδι, το οποίο συνδύασε mules με διαφάνειες και στρας, τα οποία εάν με ρωτάς δε με τρελαίνουν, όμως σε αυτή την εμφάνιση ταιριάζουν, και ένα κόκκινο τουρμπάνι στο κεφάλι. Μου αρέσει πάρα πολύ η συνολική της εικόνα.

Ντέμη Σταματελιά

Και τέλος έχουμε την όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη, η οποία είναι πανέμορφη και πολύ στιλάτη. Εμφανίστηκε με ένα πολύ ωραίο και ιδιαίτερο λευκό top με λεπτομέρειες με στρας στο στήθος, μπλε mini φούστα και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα πέδιλα τα ζήλεψα... αυτή η ροζ τσάντα που κράτησε όμως δεν ταιριάζει καθόλου και κατεβάζει πολύ την εικόνα της. Θα έπρεπε να επιλέξει μία λευκή ή ασημένια.

 Μαρία Τζινέρη

Δες ακόμη τις καλοντυμένες και κακοντυμένες παρουσιάστριες στο κλείσιμο των εκπομπών.