Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο κλείσιμο των εκπομπών

Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο κλείσιμο των εκπομπών

Μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και σήμερα έγινε ο αποχαιρετισμός στις περισσότερες πρωινές εκπομπές. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης. Κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Ξεκινάμε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day στον Alpha, η οποία εμφανίστηκε με ένα animal print top σε λευκό με καφέ και πορτοκαλί mini φούστα. Θα είμαι ειλικρινής... όμορφη είναι, αλλά δεν τρελάθηκα. Θα προτιμούσα να βάλει με την ίδια φούστα, με μία φούξια ή κίτρινη μπλούζα, παρά αυτή σε leopard print.

Στη συνέχεια περνάμε στην Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα στο Mega, η οποία επέλεξε ένα εμπριμέ maxi φόρεμα, με καφέ, κίτρινα και πορτοκαλί σχέδια. Ενώ της πηγαίνουν αυτά τα φορέματα και τα χρώματα, το συγκεκριμένο δε μου άρεσε καθόλου.

Έπειτα περνάμε στην Κατερίνα Καινούργιου και το Super Κατερίνα στον Alpha, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ φρέσκα, καλοκαιρινή και όμορφη με αυτό το φούξια με μωβ, maxi, αέρινο φόρεμα.

Δες εδώ το μπράβο που είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον ανταγωνισμό.

Συνεχίζουμε με την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega, η οποία εμφανίστηκε με ένα πολύ όμορφο κόκκινο και φούξια λεπτομέρειες, maxi φόρεμα. Το συνδύασε ψηλοτάκουνα πέδιλα στους ίδιους τόνους και της πήγαινε πάρα πολύ.

Δες εδώ το συγκηνιτικό φινάλε του Πάμε Δανάη

Η Φαίη Σκορδά πάντα μου αρέσει, σήμερα όμως με απογοήτευσε. Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό στο AΝΤ1, εμφανίστηκε με ένα μαύρο midi φόρεμα με μεγάλα φούξια λουλούδια και μαύρες γόβες. Μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερα ντυσίματα.

Δες εδώ τον αποχαιρετισμό της Φαίης Σκορδά.

Τέλος, έχουμε την Μπέτυ Μαγγίρα και το Ποιος Είναι Πρωινιάτικα στο Open, η οποία φόρεσε ένα χρυσό με στρας crop top και κίτρινη παντελόνα. Ήταν εκθαμβωτική και έκανε την διαφορά με το υπέροχο στιλ της