Συγκίνηση στο φινάλε του Πάμε Δανάη -Το βίντεο της Δανάης Μπάρκα με τους συνεργάτες της

Πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο φινάλε του Πάμε Δανάη -Το βίντεο της Δανάης Μπάρκα με τους συνεργάτες της

Σήμερα, Παρασκευή 8/7 αυλαία για την φετινή σεζόν έριξαν οι περισσότερες εκπομπές και ανάμεσά τους και αυτή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, η οποία ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Γέλιο, τραγούδια, παιχνίδια, υποκριτική, δοκιμασίες και «επικίνδυνες» αποστολές συνέθεσαν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν για το «Πάμε Δανάη». Δανάη Μπάρκα, Δέσποινα Καμπούρη, Άρης Καβατζίκης, Γιώργος Κρικοριάν, Βίκυ Παγιατάκη και Τίμος Ζαχαράτος, συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία - ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Στην τελευταία εκπομπή για φέτος οι συντελεστές - γεμάτοι συγκίνηση- συγκέντρωσαν και μας παρουσίασαν τις πιο όμορφες στιγμές της σεζόν, που έφτασε στο τέλος της. Ακόμη, η ομάδα -που ήταν αποδεκατισμένη πριν μερικές μέρες λόγω κορωνοϊού- εξιστόρησε όλα όσα έγιναν στο trailer της πρώτης εκπομπής.

Πώς ήταν το trailer της εκπομπής «Πάμε Δανάη»;

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύφθηκε το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν παρακολουθούμε την Δανάη Μπάρκα μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται καθημερινά το πρωί. Η ίδια όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές μιας και ήταν ένας "φρέσκος αέρας". (Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει)

Από την άλλη, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, επέλεξε να απαντήσει διάφορες ερωτήσεις των followers της.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ακόλουθος την ρώτησε,αν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στην τηλεόραση και η παρουσιάστρια κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έγραψε: «Ναι».

Ανάρτηση Δανάης Μπάρκα