«Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά...» - Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της

«Με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά...» - Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξαν σήμερα 8/7 οι περισσότερες εκπομπές και μια από αυτές ήταν και αυτή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, η οποία ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια φυσικά, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ευχαρίστησε την ομάδα της -που ήταν αποδεκατισμένη πριν μερικές μέρες λόγω κορωνοϊού- και το κοινό ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη νέα χρονιά.

Αυλαία για το Πάμε Δανάη

«Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές.

Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έρθουμε με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Ποιες εκπομπές συνεχίζουν στο MEGA και του χρόνου μαζί με την Δανάη Μπάρκα

Το μεγάλο κανάλι άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ακόμα καλύτερη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα αλλάξει άρδην αλλά κάποια βασικά προγράμματα θα κρατηθούν. Και αυτά αφορούν κυρίως στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού. Τα «Κοινωνία ώρα Mega», «Mega καλημέρα» και «Mega Σαββατοκύριακο», θα συνεχίσουν την πορεία τους, ενώ και η Αγγελική Νικολούλη θα εξακολουθήσει να συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στις αστυνομικές και ανεξερεύνητες υποθέσεις αυτού του τόπου με το «Φως στο τούνελ».

MEGA εκπομπές νέας σεζόν

Επειδή όμως ένα κανάλι για να είναι πετυχημένο θα πρέπει να έχει και ψυχαγωγία, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μη στερήσουν από το κοινό την παρέα της «Ελένης» (παρά τη χαμηλή τηλεθέαση) και φυσικά του «Πάμε Δανάη». Και κάθε Σαββατοκύριακο η Σίσσυ Χρηστίδου θα μοιράζει και πάλι χαμόγελα στο «Χαμογέλα και πάλι!» - που δίνει σκληρή μάχη με τον Μάνεση για την τηλεθέαση.