«Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί...» - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για τα δυσάρεστα

Ο κορωνοϊός που "χτύπησε" ξανά την πόρτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί...» - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για τα δυσάρεστα

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Δανάη Μπάρκα, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπως η ίδια ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη μέσω Skype από το σπίτι της όπου κάνει καραντίνα.

«Έπεσε και το τελευταίο κάστρο, παρόλα αυτά θα το ξεπεράσουμε. Καλημέρα. Πέρασα τόσο ωραία στην Μύκονο και δεν θέλω να κακολογήσω το νησί. Είναι κάτι που υπάρχει. Φαντάζομαι ότι υπάρχει παντού σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Μύκονο. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί χθες έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά.

Και παρόλα αυτά σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Οπότε γενικά ας προσέχουμε, ειδικά όσοι θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους. Χθες ήθελα να πάω στη γιαγιά μου κι έκανα τεστ. Ας έχουμε το νου μας» είπε η Δανάη το πρωί της Παρασκευής 17/6.

Σήμερα, Δευτέρα 20/6 βγήκε πάλι μέσω Skype στην εκπομπή ενημερώνοντας σχετικά με όλες τις εξελίξεις για την υγεία της, αποκαλύπτοντας πως όλα τα τεστ που έκανε είναι αρνητικά και σύντομα θα επιστρέψει στο Πάμε Δανάη.

Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα εκτός της υγείας της, μίλησε και για έναν συνεργάτη της που διαγνώσθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και από σήμερα δεν βρίσκεται στην παρέα τους.

Το δεύτερο κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή Πάμε Δανάη

«Από σήμερα, τα τεστ που έκανα στο σπίτι είναι όλα αρνητικά. Κοντεύω να έρθω πετώντας. Απέναντι είστε! Αλλά μετά λύπης μου πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί ότι γυρνάω εγώ και φεύγει ο Γιώργος Κρικοριάν που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.