Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα να...» - Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

Μετά το σάλο περί body shaming

«Αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα να...» - Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα
News 17.06.2022 19:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τα σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα για το σώμα της μέσα από το Status fm. Συγκεκριμένα, η αντιπολιτεύτρια έκανε λόγο για τις... εξετάσεις της παρουσιάστριας, που πιστεύει πως δεν θα βγουν καλές αν πάει να κάνει.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποκάλυψε μάλιστα πως παλιά την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και τόνισε μεταξύ άλλων πως αν ήταν μαζί θα τον προέτρεπε να χάσει κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

Πανικός με το κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

Σάλος προκλήθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την "επίθεση" που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα από την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή μία ανάρτησή της με μαγιό. Εξαιτίας της έκτασης που πήρε το γεγονός, αποτέλεσμα είχε την διαγραφή της κ.Λατινοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μία τεράστια αγκαλιά όλου σχεδόν του καλλιτεχνικού χώρου - και μη - στην Δανάη Μπάρκα για το μεγαλείο της ψυχής της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί» ήταν κάποια από όσα απάντησε η παρουσιάστρια μετά από όλο αυτό το ζήτημα...

Το σχόλιο αυτό ωστόσο φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητους τους εγχώριους celebrities που μέσα από αναρτήσεις στα δικά τους προφίλ και σχόλια στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα εξέφρασαν τη στήριξή τους σε εκείνη αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις για την εμφάνισή του, και τα λόγια τους συγκινούν και δίνουν δύναμη!

Ανάμεσά τους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου, ο σεφ της εκπομπής Τίμος Ζαχαράτος αλλά και πολλοί άλλοι...

Κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΣτήριξη στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου Πανικός με κύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα Πανικός με κύμα αγάπης στη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις ΛατινοπούλουΜετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου οι αναρτήσεις για ΔανάηΚύμα αγάπης και στήριξης στη Μπάρκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μαζί με κάθε Δανάη..» - Και η Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα κατά της Λατινοπούλου

«Απαγορεύονται τα σκουπίδια» - Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το σάλο με την Λατινοπούλου

Share