Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη συναυλία της Άννας Βίσση

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη συναυλία της Άννας Βίσση

Στο Θέατρο Άλσος στη συναυλία της Άννας Βίσση, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλές Ελληνίδες celebrities που πήγαν να διασκεδάσουν και ακούσουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνη. Κάποιες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Θα ξεκινήσουμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε μία απλή εμφάνιση. Επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι με κόψιμο στην κοιλιά, μαύρο τζιν με σκισίματα και λευκά sneakers. Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο η εμφάνιση της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Συνεχίζουμε με την Ιωάννα Μπούκη, η οποία παρευρέθηκε με τον σύζυγο της Αντώνη Σρόιτερ. Ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή και πολύ στιλάτη. Σχεδόν πάντα μου αρέσουν οι εμφανίσεις της και το βράδυ της Τρίτης επέλεξε ένα total white look, με ένα λευκό set, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι και μπλούζα και ολοκλήρωσε το look της με λευκά πέδιλα.

Ιωάννα Μπούκη-Αντώνης Σρόιτερ

Η πρώην παίκτρια του Survivor και γυμνάστρια, Σόφη Πασχάλη ποζάρει με τη φίλη της Χρύσα Καλπάκη, φορώντας ένα λευκό κουστούμι, το οποίο απαρτίζεται από σακάκι και παντελόνι. Το συνδύασε με ένα αστραφτερό bralette το οποίο θεωρώ πως χαλάει την εικόνα. Θα προτιμούσα ένα άλλο bralette. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της όμως.

Σόφη Πασχάλη

Συνεχίζουμε με τη Δώρα Κατσικογιάννη, η οποία εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο θεωρώ πολύ πρωινό, συνδυασμένο με flat σανδάλια με στρας. Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον η εικόνα της. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές.

Δώρα Κατσικογιάννη

Και περνάμε στη Θέλξη, η οποία επέλεξε ένα πολύ sexy, μαύρο, midi φόρεμα, συνδυασμένο με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και φούξια τσάντα με στρας. Αυτό που θα άλλαζα είναι σίγουρα τα μαλλιά της, σε χαμηλό κότσο και την τσάντα. Επίσης θα προτιμούσα το μήκος του φορέματος να ήταν maxi.

Θέλξη

Για το τέλος άφησα την νικήτρια του Voice, Άννα Αργυρού, η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ φρέσκια και στιλάτη με αυτό το baggy jean και το μπλε crop top.

Άννα Αργυρού

Δες επίσης τις καλοντυμένες και κακοντυμένες στα μπουζούκια.