Έγκυος και η Πάολα; Το βίντεο από συναυλία της με φουσκωμένη κοιλιά

H είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος και η Πάολα; Το βίντεο από συναυλία της με φουσκωμένη κοιλιά

Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες που έχουν "σκάσει" το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται σε λίγους μήνες θα έχουμε και πολλές γέννες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τον 5ο μήνα, η Ιωάννα Τούνη τον 4ο, ενώ στις εγκυμονούσες εντάχθηκε και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τώρα όμως οι φήμες θέλουν και την Πάολα να είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, οι πολύ παρατηρητικοί είδαν πως σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα και αμέσως ξεκίνησαν τα ερωτηματικά.

Το βίντεο της Πάολα που ξεκίνησε τις φήμες εγκυμοσύνης

Στο εν λόγω βίντεο η Πάολα φαίνεται να χορεύει και να τραγουδά σε συναυλία της στα Γρεβενά.

Πάολα εγκυμοσύνη

Πάολα έγκυος

Να σημειώσουμε ωστόσο πως και στο παρελθόν είχαν βγει φήμες για εγκυμοσύνη, ωστόσο, αποδείχθηκε πως ήταν απλά φήμες και τίποτα παραπάνω, άρα το ίδιο θα γίνει πιθανότατα και τώρα.

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Νονά στην Κρήτη έγινε η Πάολα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της (με τον οποίο γράφτηκε πως παντρεύτηκαν)! Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο νησί βαφτίζοντας την κόρη καλώ φίλων της, του Αποστόλη και της Κατερίνας Νικηφόρου, παίρνοντας το όνομα Αλίκη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Σκαλέτα Ρεθύμνου και η καλλιτέχνης τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, όχι μόνο λόγω του ότι είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, αλλά και επειδή έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο λευκό σύνολο της.

Η Πάολα επέλεξε να φορέσει λευκή παντελόνα με ίδιου χρώματος μπλούζα και λευκό επίσης σακάκι, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπλε ιλεκτρίκ χοντρά πέδιλα. Η τραγουδίστρια πολλές φορές έχουμε δει να πραγματοποιεί εμφανίσεις που αποσπούν πολλά σχόλια.