Οι επώνυμες γυναίκες της… καρδιάς μας ήδη έχουν μπει σε γιορτινό mood και ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στόλισαν το σπίτι τους, ξεσκόνισαν το… συνταγολόγιο με τις προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι και είναι έτοιμες τώρα για να τσεκάρουν τα festive looks τους, αυτά που θα τις κάνουν να λάψουν στα πάρτι των ημερών.
Μια ματιά στις τάσεις, στις βιτρίνες, στα κορίτσια της μόδας, στις fashionistas, στις Influencers και τις trendsetters και έχουν πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τα πιο φινετσάτα σύνολα στις εξόδους τους και αυτά που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν.
Πού εστιάζουν περισσότερο; Στα αξεσουάρ, που ως γνωστόν είναι αυτά που βάζουν την προσωπική πινελιά σε ένα σύνολο και φυσικά στα κοσμήματα, που είναι ο βασικός τρόπος έκφρασης του εαυτού μας, μια σχέση αγάπης με την κομψότητα και το στυλ.
Οι επώνυμες προτείνουν τα κοσμήματα των γιορτών
Χριστίνα Μπόμπα

Η κούκλα Χριστίνα Μπόμπα πάντα επιλέγει έξτρα λάμψεις στα γιορτινά της looks μέσα από λαμπερά σκουλαρίκια με κρύσταλλα, ενώ προς… επίρρωσιν του glam, ενισχύει την εικόνα της με στρας στο μακιγιάζ, ενώ προτιμά για τα πάρτι των ημερών μεταλλιζέ κομμάτια που τη φωτίζουν ακόμα περισσότερο.
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πιστή στο quiet luxury style και στις γιορτές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει διαχρονικά κομμάτια για να αναβαθμίσει το γιορτινό look της, με έμφαση στα μαργαριτάρια και στα βραχιόλια-χειροπέδες, που φοράει πολλά μαζί.
Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθετεί φέτος την τάση που θέλει τους μεγάλους κρίκους από τα 90s να επιστρέφουν δυναμικά στο… στυλιστικό προσκήνιο. Μάλιστα, αφήνει τα σκουλαρίκια της να κάνουν δήλωση μόδας, συνδυάζοντας μαζί τους έναν κλασικό σταυρό και το μενταγιόν με τα αρχικά της.
Μπέτυ Μαγγίρα

H Μπέτυ Μαγγίρα δείχνει την αγάπη της στον μαξιμαλισμό, που εκφράζει μέσα από μεγάλα δαχτυλίδια και statement βραχιόλια, που τα φοράει εις… διπλούν. Η ιδέα του “more is more” τις γιορτές της ταιριάζει γάντι!
Ελένη Μενεγάκη

Τα σετ έχουν την τιμητική τους στην εμφάνιση της Ελένης, ειδικά τις γιορτινές μέρες. Σε συνδυασμό με τα αγαπημένα της μαργαριτάρια, που δεν λείπουν από τις επιλογές της μέρες που είναι, μπορούμε να πούμε πως η εκλεπτυσμένη αισθητική θα την ακολουθεί για πάντα!
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα λαμπερά και πολύ μακριά σκουλαρίκια είναι η δική της πρόταση, ειδικά για να αναδείξει ένα LBD. Βold και εντυπωσιακά, θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας, ειδικά εάν τα αφήσεις να αναδειχτούν επάνω σε γυμνό ντεκολτέ, όπως η Ηλιάνα.
Φαίη Σκορδά

Το αγαπημένο της κολιέ-ριβιέρα δεν λείπει από την καθημερινότητά της, ούτε και από τα party looks των ημερών. Θα βάλει τόσο… όσο λάμψη ακόμα και στο πιο minimal σύνολο, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμία άλλη προσπάθεια.