Πάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ η Ελένη Φουρέιρα στην παραλία - Το see through, με κοψίματα φόρεμα της

Τι φόρεσε η εκρηκτική τραγουδίστρια;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ η Ελένη Φουρέιρα στην παραλία - Το see through, με κοψίματα φόρεμα της

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Φουρέιρα μας εκπλήσσει πάντα με τον στιλ της ακόμη και όταν δεν πρόκειται για μία επίσημη εμφάνιση της ή για την παρουσία της πάνω στην σκηνή που τραγουδάει.

Εκτός από πολύ στιλάτη, είναι πολύ ενεργή στα social media και αυτό το καλοκαίρι μας δείχνει κάποια από τα αγαπημένα της beach look.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Πριν λίγες ώρες ανήρτησε την φωτογραφία που θα δεις παρακάτω, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο see through φόρεμα, σε μπλε χρώμα, πάνω από το πράσινο μαγιό της. Είναι από την εταιρία Constanca Entrudo, σε cut out γραμμή, με ανοίγματα στη μέση και το συνδύασε με φουτουριστικά γυαλιά. Για ακόμη μία φορά έχει άκρως εντυπωσιακή και αξιοζήλευτη εμφάνιση.

Ελένη Φουρέιρα

Πάμε να δούμε κι άλλες εμφανίσεις της με μαγιό

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ακόμη ένα post της, στο οποίο φοράει ένα υπέροχο μπικίνι, το οποίο συνδυάζει το πράσινο, το λαχανί και το μπλε. Το πάνω μέρος είναι τριγωνάκι και δένει στη μέση με κορδόνια, ενώ το κάτω μέρος είναι ψηλόμεσο.

Ελένη Φουρέιρα

Δες εδώ πως θα αντιγράψεις αυτό το beach look.

Τέλος, στην παρακάτω εικόνα η Ελένη για ακόμη μία φορά μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της με ένα ολόσωμο μαγιό από την εταιρία Louisa Ballou, το οποίο είναι floral, με κόψιμο στη μέση.

Ελένη Φουρέιρα

Δες εδώ πως θα αντιγράψεις αυτό το beach look.