Τα 4 πιο στιλάτα looks της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή Shopping Star - Πως συνδυάζει τα flat mules της;

Δες τι θα φορέσεις τη νέα σεζόν

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα 4 πιο στιλάτα looks της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή Shopping Star - Πως συνδυάζει τα flat mules της;

Για ακόμη μία χρονιά η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει την εκπομπή μόδας, Shopping Star, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι εμφανίσεις της σε κάθε επεισόδιο είναι εντυπωσιακές και υπέρκομψες, πάμε να δούμε τέσσερις οι οποίες ξεχώρισαν και πάρε ιδέες για τα φθινοπωρινά σου looks.

Τι φοράει η Βίκυ Καγιά στο Shopping Star;

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε δύο εμφανίσεις της, στις οποίες έχει συνδυάσει τα ίδια, μαύρα, δερμάτινα, flat mules, με διαφορετικό τρόπο. Στην αριστερή εικόνα τη βλέπουμε με ένα υπέροχο σετ, το οποίο απαρτίζεται από μπλούζα με ιδιαίτερα ανοίγματα στα χέρια και μακρύ παντελόνι. Στην δεξιά εικόνα τη βλέπουμε ένα πιο casual look. Πιο συγκεκριμένα, φοράει ένα καρό παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Βίκυ Καγιά

Δες επίσης τις must φθινοπωρινές αγορές στο Zara από 25,95 ευρώ. Σου προτείνω δερμάτινο μπλέιζερ, παπούτσια, μπλούζα και ριχτό κιμονό για τα πιο στιλάτα looks σου.

Δυο ακόμη κομψές εμφανίσεις τις είναι αυτές που θα δεις παρακάτω. Στην αριστερή εικόνα τη βλέπουμε με ένα καφέ, εμπριμέ σύνολο με εκρού λεπτομέρειες, ενώ στη δεξιά εικόνα με μία ολόσωμη φόρμα σε γκρι χρώμα, με γαλάζιες λεπτομέρειες, συνδυασμένη με λευκές γόβες. Ότι και να βάλει είναι πολύ elegant.

Βίκυ Καγιά

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram - @vickykaya_

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @vickykaya_