Οι must φθινοπωρινές αγορές στο Zara από 25,95 ευρώ - Δερμάτινο μπλέιζερ, παπούτσια, μπλούζα και ριχτό κιμονό για τα πιο στιλάτα looks

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Οι must φθινοπωρινές αγορές στο Zara από 25,95 ευρώ - Δερμάτινο μπλέιζερ, παπούτσια, μπλούζα και ριχτό κιμονό για τα πιο στιλάτα looks

Ο Αύγουστος φεύγει και έρχεται το φθινόπωρο. Έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα από την ντουλάπα και να πάμε στο Zara να κάνουμε τις πρώτες αγορές μας για τη νέα σεζόν. Σήμερα θα σου πω ποια είναι τα must have κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Τα must have φθινοπωρινά items

Κομμάτια με see through υφάσματα πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στη συλλογή σου. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας βλέπουμε μία μωβ μπλούζα με βολάν, η οποία κοστίζει μόνο 25,95 € (κωδικός: 3666/195).

Στη διπλανή εικόνα βλέπουμε ένα δερμάτινο, σταυρωτό μπλέιζερ, το οποίο επανήλθε δυναμικά στη μόδα φέτος. Το συγκεκριμένο είναι σε μαύρο χρώμα και η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 3046/173). Μεγάλη τάση είναι και σε καφέ χρώμα.

Zara μπλούζα και μπλέιζερ

Δες επίσης τι θα φορούσε μία μοντέρνα Παριζιάνα από το Zara. Φόρεμα, φούστες, μπλούζες, μπλέιζερ και πέδιλα από 25,95 €.

Στη συνέχεια περνάμε σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο θα σε βολέψει πάρα πολύ, καθώς ταιριάζει με τα πάντα. Πρόκειται για το κιμονό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο είναι επίσης με see through ύφασμα και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κοστίζει 59,95 € (κωδικός: 7757/339).

Για το τέλος άφησα το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου στα παπούτσια, τις μπαλαρίνες (δες εδώ το σχετικό άρθρο και 4 ζευγάρια που σου προτείνω). Αυτές που θα δεις παρακάτω από το Zara είναι εξώφτερνες, με μικρά χρυσά τρουκς, μυτερή μύτη και εκρού χρώμα. Βρίσκονται στα 45,95 € (κωδικός: 1501/010).

Zara κιμονό και παπούτσια

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: www.zara.com

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: www.zara.com