Τι φοράει η 64χρονη Άννα Βίσση; Το all day look της, στους δρόμους της Αθήνας

Τι επιλέγει η εκρηκτική τραγουδίστρια;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τι φοράει η 64χρονη Άννα Βίσση; Το all day look της, στους δρόμους της Αθήνας

Η Άννα Βίσση έχει ένα ιδιαίτερο και πολύ χαρακτηριστικό στιλ. Αγαπάει τα τζιν και τα statement κομμάτια. Πολλά από αυτά τα βλέπουμε, όχι μόνο στις εμφανίσεις της στη σκηνή, αλλά και στα post που αναρτά πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε το τελευταίο της post, στο οποίο για ακόμη μία φορά ήταν πολύ στιλάτη και κομψή. Επέλεξε ένα μπλε, χαμηλοκάβαλο τζιν, το οποίο ταιριάζει πολύ στο στιλ της και φοράει πολύ συχνά και εμπριμέ πουκάμισο με γεωμετρικά σχέδια, στις αποχρώσεις του μπλε, του εκρού και του κόκκινου.

Τα συνδύασε με ένα κόκκινο σακάκι και κόκκινες καουμπόικες μπότες, οι οποίες έχουμε πει σε πρόσφατο άρθρο πως είναι το μεγάλο trend του φθινοπώρου (δες το εδώ και 3 ζευγάρια που σου προτείνω από το Bershka και το Mango). Τέλος, από αξεσουάρ επέλεξε ζώνη από τον οίκο Gucci και πολλά κοσμήματα.

Άννα Βίσση

Η κόρη της Σοφία Καρβέλα είναι επίσης πολύ στιλάτη και μας το δείχνει συνέχεια. Δες εδώ την τσάντα, αξίας 1.200 €, από τον οίκο Loewe, που κράτησε στη Νέα Υόρκη.

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram - @annavissiofficial

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @annavissiofficial