Αυτές οι μπότες θα κάνουν θραύση το φετινό φθινόπωρο - Τις έχει στο Mango και το Bershka από 39,99 ευρώ

Επανήλθαν στη μόδα και τις εντοπίσαμε στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Αυτές οι μπότες θα κάνουν θραύση το φετινό φθινόπωρο - Τις έχει στο Mango και το Bershka από 39,99 ευρώ

Αφού μιλήσαμε ήδη για δύο πολύ μεγάλα trends του φετινού φθινοπώρου, τα loafers (δες εδώ το σχετικό άρθρο και 4 ζευγάρια που σου προτείνω) και τις μπαλαρίνες (δες εδώ το σχετικό άρθρο και 4 ζευγάρια που σου προτείνω), ήρθε η ώρα να σου πω δεν θα είναι τα μόνα παπούτσια που θα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Οι καουμπόικες μπότες επανήλθαν στη μόδα και είναι ακόμη μία τάση, την οποία είδαμε και στην εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Μπότες

Τις έχω εντοπίσει σε δύο αγαπημένα μας μαγαζιά, το Mango και το Bershka. Πάμε να δούμε ποιες σου προτείνω.

3 ζευγάρια καουμπόικες μπότες

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε δύο ζευγάρια από το Mango. Αυτό που βλέπεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι σκούρο καφέ με λευκές λεπτομέρειες (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες), ενώ αυτό που βλέπεις στη δεξιά εικόνα είναι μαύρο, με κρόσια (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Mango μπότες

Τέλος, αυτές που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία είναι μαύρες, από το Bershka και πολύ οικονομικές, στα 39,99 € (κωδικός: 1104/060/040).

Bershka μπότες

Δες εδώ και ένα TikTok βίντεο για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο look σου

@miks_tiks

Replying to @shizukakawasaki how im seeing cowboy boots for fw22🤎 #fashiontrends #2022fashiontrends #fashiontiktok #cowboyboots #fallfashion #bootseason #cowboybootsoutfit #winterfashion #fallfashiontrends #fallfashion2022 #fashiontok2022 #greenscreen

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show