Με τσάντα Prada, αξίας 1.550 ευρώ και τις μπότες που κάνουν θραύση, η Τάμτα σε μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της

Τι φόρεσε η εκρηκτική τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τσάντα Prada, αξίας 1.550 ευρώ και τις μπότες που κάνουν θραύση, η Τάμτα σε μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της

Αμέτρητες πλέον είναι οι φορές που έχουμε σχολιάσει το απίστευτο στιλ της Τάμτα, καθώς όχι μόνο οι δημόσιες εμφανίσεις της (δες εδώ το street look της στη Μύκονο, με τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα), αλλά και τα ντυσίματα της στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι μία και μία.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Τι φοράει η Τάμτα;

Αυτή τη φορά έκανε ένα post, στο οποίο επέλεξε ένα υπέροχο oversized, cropped μπλέιζερ, συνδυασμένο με ένα μαύρο crop top με κόκκινα σχέδια και oversized τζιν, με μαύρη ζώνη.

Αυτό που μου κέντρισε όμως περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι η υπέροχη, μικρή, tote, μαύρη τσάντα, από τον οίκο Prada. Είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο νάιλον, ένα καινοτόμο ύφασμα που παράγεται από πλαστικά υλικά που συλλέγονται στον ωκεανό, από δίχτυα ψαρέματος και από υφαντικές ίνες. Έχει το χαρακτηριστικό τρίγωνο με το λογότυπο της εταιρίας, ασημένια αλυσίδα και η τιμή της ανέρχεται στα 1.550 €.

Τάμτα

Ολοκλήρωσε το look της με ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου, τις καουμπόικες μπότες, οι οποίες όπως έχουμε ξανά πει, θα φορεθούν πολύ φέτος (δες εδώ 3 ζευγάρια που σου προτείνω από το Bershka και το Mango). Η Τάμτα τις επέλεξε σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, έκανε ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και ένα wet look στα μαλλιά της.

Τάμτα

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram - @officialtamta

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @officialtamta