2 υπέρκομψα all-day looks, με Gucci mules αξίας 670 ευρώ, φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο φεστιβάλ της Βενετίας

Τόλμησε το και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Instagram - @vickykaya_
Πηγή: Instagram - @vickykaya_

Δε θα μπορούσε να λείπει η υπέρκομψη Βίκυ Καγιά από το φεστιβάλ Βενετίας. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί celebrities του εξωτερικού, ανάμεσε τους και η όμορφη Βίκυ, η οποία εξέπληξε τους πάντες με τις στιλιστικές της επιλογές. Πάμε να δούμε δύο looks της στη Βενετία.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στη Βενετία

Ξεκινάμε με ένα casual outfit, το οποίο επέλεξε για την άφιξη της στην Βενετία. Πιο συγκεκριμένα, διάλεξε ένα λευκό τζιν, σε ίσια γραμμή, απλή, γκρι μπλούζα, navy blue μπλέιζερ και ολοκλήρωσε το look της με υπέροχα μαύρα, δερμάτινα mules, με χρυσές λεπτομέρειες, από τον διάσημο οίκο Gucci.

Δες εδώ 3 υπέρκομψα, must have κομμάτια για τη νέα σεζόν, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Θα τα βρεις στο Zara, από 22,95 €.

Βίκυ Καγιά στο φεστιβάλ της Βενετίας
Πηγή: Instagram - @vickykaya_

Με τα ίδια mules, αξίας 670 €, συνδύασε ένα ακόμη σύνολο, αυτή τη φορά για μία βραδινή της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο, απλό πουκάμισο, με μία υπέρλαμπρη, midi, see through φούστα, σε στενή γραμμή, και μεταλλιζέ-μπλε απόχρωση. Ότι και να βάλει η Βίκυ Καγιά είναι κομψή και elegant.

Δες εδώ το co-ord σετάκι της, σε animal print, στα γυρίσματα του Shopping Star. Σου βρήκαμε παρόμοιο σε τιμή σοκ από το Mango.

Βίκυ Καγιά στο φεστιβάλ της Βενετίας
Πηγή: Instagram - @vickykaya_