3 υπέρκομψα, must have κομμάτια για τη νέα σεζόν, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες - Στο Zara, από 22,95 ευρώ

Ξεκίνα τις πρώτες αγορές του φθινοπώρου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Hello Zara lovers! Ο καιρός μας τα χαλάει και η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, που σημαίνει πως πρέπει να αρχίσουμε να κατεβάζουμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα και να ξεκινήσουμε τις αγορές της νέας σεζόν. Σου έχω βρει τα 3 πιο κομψά κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara. Πρόκειται για ένα υπέροχο φόρεμα, μία τσάντα και μποτάκια.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

3 must have items από το Zara

Ξεκινάμε με αυτό το πανέμορφο, μαύρο φόρεμα που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι πλεκτό, με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Έχει κλείσιμο μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά και ανάγλυφη υφή. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και είμαι σίγουρη πως θα σου λύσει τα χέρια όλο το φθινόπωρο. Κοστίζει μόνο 35,95 € (κωδικός: 8689/111).

Δες εδώ τα 6 πιο άνετα και chic κομμάτια, στις πιο τέλειες τιμές. Θα τα βρεις στο Zara από 22,95 €.

Zara φόρεμα
Πηγή: www.zara.com

Συνεχίζουμε με τα μποτάκια που θα δεις παρακάτω, τα οποία ταιριάζουν και με το φόρεμα που είδαμε προηγουμένως. Είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, το μαύρο και το μπεζ, έχει ψηλό τακούνι, μυτερό τελείωμα και η τιμή τους ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 2109/010).

Δες εδώ και 4 ακόμη ζευγάρια μπότες που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα, στο Zara από 49,95 €.

Zara μποτάκια
Πηγή: www.zara.com

Για το τέλος σου άφησα μία υπέροχη τσάντα, η οποία θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να επιλέξεις. Είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα. Οι πιο τολμηρές θα επιλέξουν το μεταλλιζέ-ασημί, όμως για να είσαι πιο safe θα επιλέξεις την μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες, η οποία ταιριάζει γάντι με το φόρεμα και τα μαύρα μποτάκια που σου πρότεινα παραπάνω. Η τιμή της; 22,95 € (κωδικός: 6527/010).

Δες εδώ το σχέδιο τσάντας που θα φορεθεί πολύ το φθινόπωρο. Σου βρήκα 3 στο Zara από 29,95 €.

Zara τσάντα
Πηγή: www.zara.com