Με τσάντα και παπούτσια Gucci, αξίας 3.090 ευρώ, η Σάσα Σταμάτη στη φιέστα του Ολυμπιακού - Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Πρώτη, πρώτη στο Καραϊσκάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Στον αγώνα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε χθες, 05/09/2022, η Σάσα Σταμάτη. Εκεί την συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, να απολαμβάνει το ματς. Ακόμη και όταν δεν πρόκειται για μία επίσημη της εμφάνιση, όπως αυτή, είναι πολύ κομψή.

Τι φόρεσε η Σάσα Σταμάτη στη φιέστα του Ολυμπιακού;

Επέλεξε ένα casual-chic σύνολο, το οποίο είναι ασπρόμαυρο, με κόκκινες λεπτομέρειες. Εμφανίστηκε με ένα ριγέ ασπρόμαυρο λεπτό φούτερ, με μία κόκκινη καρδιά, συνδυασμένο με λευκό παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με τσάντα και παπούτσια από τον διάσημο οίκο Gucci.

Πιο συγκεκριμένα, κράτησε μία μπεζ τσάντα με κόκκινες λεπτομέρειες, η οποία ονομάζεται "Small Dionysus GG shoulder bag" και κοστίζει 2.500 €. Τα παπούτσια της είναι τα κλασικά λευκά sneakers από την εταιρία, τα οποία ονομάζονται "White Ace leather sneakers" και η τιμή τους ανέρχεται στα 590 €.

Φαίνεται να αγαπάει τον συγκεκριμένο οίκο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει τσάντα και παπούτσια από αυτόν. Δες εδώ την τσάντα και τα σανδάλια, αξίας 3.309 € της Σάσας Σταμάτη στη Μύκονο, καθώς και το υπέρκομψο set με το οποίο εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό.

Σάσα Σταμάτη
Πηγή: NDP

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.