Με τσάντα, αξίας 3.900 ευρώ και τζιν σορτς, η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου, στην Ιταλία

Τι φόρεσε στο Ποζιτάνο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Instagram - @athinao1konomakou
Πηγή: Instagram - @athinao1konomakou

Στην Ιταλία έκανε τις διακοπές της την περασμένη εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου, με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Εκεί γιόρτασε η Αθηνά την ονομαστική της εορτή (δες εδώ το απίστευτο σετ που επέλεξε εκείνη τη μέρα) και μας έδειξε απίστευτες εικόνες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ταξίδι αυτό. Πάμε να δούμε ακόμη μία της εμφάνιση στο Ποζιτάνο και εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στο Ποζιτάνο;

Ποζάρει με τον σύζυγο της, με φόντο ένα υπέροχο τοπίο, φορώντας ένα τζιν σορτς, σε μαύρο χρώμα και μία εμπριμέ, ροζ με κόκκινη μπλούζα. Τα μαλλιά της τα έπιασε σε κοτσίδα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό.

Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτό το ντύσιμο όμως, είναι η υπέροχη shopper τσάντα που επέλεξε. Είναι από τον διάσημο οίκο Saint Laurent (YSL), τον οποίο φαίνεται να αγαπάει, καθώς τον έχει ξανά επιλέξει σε εμφάνιση της στη Μύκονο (δες την εδώ, με ψάθινη τσάντα, αξίας 2.150 €). Η εν λόγω τσάντα, που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, είναι μαύρη, καπιτονέ, με χρυσές λεπτομέρειες και η τιμή της ανέρχεται στα 3.900 €.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος
Πηγή: Instagram - @athinao1konomakou