2.800 ευρώ κοστίζει η personalized τσάντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Ιταλία - Η εμφάνιση της με μαγιό, τράβηξε όλα τα βλέμματα

Δες πως την συνδύασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - @alexandra__panagiotarou
Instagram - @alexandra__panagiotarou

Στην Νότια Ιταλία έκαναν τις διακοπές τους, το πολυσυζητημένο ζευγάρι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας και δεν έχει πολύ καιρό που έχουν επιστρέψει. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες από το ταξίδι τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μας δείχνει τα υπέροχα looks της. Πάμε να δούμε μία εμφάνιση της στην παραλία και εάν έχεις στιλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσε η Αλεξάνδρα στην Ιταλία;

Επέλεξε ένα υπέροχο, λευκό, ολόσωμο μαγιό και το συνδύασε με κιμονό σε λευκό χρώμα, με σχέδια σε μπλε σκούρο, από την εταιρία ρούχων της, Alexandra Panagiotarou. Η τιμή του κιμονό, ανέρχεται στα 24,90 € μόνο, αλλά δυστυχώς είναι sold out.

Από παπούτσια επέλεξε σανδάλια από την εταιρία Hermes, σε εκρού χρώμα. Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι η απίστευτη τσάντα που κράτησε. Είναι από τον αγαπημένο μου οίκο Dior, καθώς και η κορδέλα που φοράει στα μαλλιά της.

Η συγκεκριμένη ονομάζεται "Large Dior Tote Book" και είναι personalized, που σημαίνει πως μπορείς να την παραγγείλεις με γραμμένο το όνομα σου στο μπροστινό μέρος, όπως έκανε και η Αλεξάνδρα στη δική της. Η τιμή της ανέρχεται στα 2.800 € και είναι διαθέσιμη και σε πιο μικρά μεγέθη και σε πολλά χρώματα.

Δες επίσης τη χθεσινή της εμφάνιση στο γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram - @alexandra__panagiotarou