Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή, 11/09/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο γάμο της πρώην παίκτριας του Survivor, Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά, στο Πόρτο Ράφτι, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Εκεί βρέθηκαν πολλοί Έλληνες celebrieties και φίλοι του ζευγαριού. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι, άλλοι όχι και τόσο. Πάμε να δούμε δύο εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα.

Τι φόρεσαν στο γάμο;

Εκεί βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταορυ με το σύντροφο της και νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα. Εμφανίστηκε με ένα φούξια, μακρυμάνικο, mini φόρεμα, σε πολύ φαρδιά γραμμή. Το συνδύασε με διάφανα γοβάκια, με αγκράφα στο μπροστινό μέρος και ασημένια, μικρή τσάντα. Επέλεξε μακριά σκουλαρίκια και έπιασε τα μαλλιά της πίσω.

Μου αρέσει πολύ το φόρεμα της, καθώς της δίνει ένα στιλ με το οποίο δεν την έχουμε ξανά δει, καθώς και το κεφάλι της. Αυτό που θα άλλαζα σε αυτή την εικόνα, είναι τα παπούτσια. Θα προτιμούσα να την δω με ψηλές μπότες ή εάν είχε ζέστη, με πορτοκαλί ψηλοτάκουνα πέδιλα, που δένουν με κορδόνια στη γάμπα, τα οποία θα ταίριαζαν με τα νύχια της.

Δες εδώ και την personalized τσάντα αξίας 2.800 €, που κράτησε στην Ιταλία πριν λίγες μέρες.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
NDP

Δες εδώ και τις καλοντυμένες και κακοντυμένες στην παρουσίαση του προγράμματος του Open και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Στη συνέχεια έχουμε την όμορφη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο και υπέρκομψο, κοντομάνικο τοπ, το οποίο είναι cut out, με κοψίματα σε όλο το μήκος του. Είχε ένα total black outfit, καθώς το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρα γυαλιά.

Δεν έχω να πω κάτι... μου αρέσει πάρα πολύ, κι ας είναι ντυμένη στα μαύρα την ημέρα του γάμου. Θα προτιμούσα όμως, αντί για το παντελόνι, να φορέσει maxi, μαύρη φούστα.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
NDP