Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην παρουσίαση του προγράμματος του Open

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Την Τρίτη, 07/09/2022, στο Cine Αίγλη Ζαππείου, έλαβε χώρα η παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού OPEN. Εκεί ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι, άλλοι όχι και τόσο. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Οι εμφανίσεις στην παρουσίαση του προγράμματος του Open

Ξεκινάμε με την παρουσιάστρια της εκπομπής ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'', Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία ποζάρει με τον Δημήτρη Μάζη. Επέλεξε ένα κόκκινο, maxi, σατέν φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο τσαντάκι clutch και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω σε μπούκλες, με πλαϊνή χωρίστρα. Εάν με ρωτάς την βρίσκω overdressed για αυτή τη βραδιά. Θα προτιμούσα να φορέσει κάτι πιο μοντέρνο.

 Μπέττυ Μαγγίρα-Δημήτρης Μάζης

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, σε αντίθεση με την Μπέτυ Μαγγίρα, ήταν πολύ απλή. Εμφανίστηκε με ένα μπλε τζιν, με σκισίματα στα γόνατα και μαύρο, ασύμμετρο crop top. Tα συνδύασε με ψάθινο καπέλο και εμπριμέ γόβες, με σχέδιο παραλλαγής. Θα είμαι ειλικρινής... δε μου άρεσε πολύ.

    Μελίνα Ασλανίδου

    Στη συνέχεια έχουμε το πολυσυζητημένο ζευγάρι, Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη. Η όμορφη δημοσιογράφος επέλεξε ένα total white look, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό σετ, το οποίο απαρτίζεται από σορτς, crop top και μπλέιζερ. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα mules, με λεπτομέρεια από φιόγκο με στρας. Πολύ κομψή εμφάνιση.

    Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης

    Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ως υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων του καναλιού, επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα, συνδυασμένη με τις πλατφόρμες-εσπαντρίγιες, οι οποίες έχουμε πει αμέτρητες φορές πόσο μεγάλη τάση είναι, καθώς τις έχουν φορέσει όλες οι celebrities, όπως η Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας (δες την εδώ, μαζί με άλλες 4 επιλογές που σου προτείνω), η Δούκισσα Nομικού σε τιρκουάζ (δες την εδώ), η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Ρόδο (δες την εδώ), η Σάσα Σταμάτη στη Χίο σε βυσσινί (δες την εδώ) και η Μαίρη Συνατσάκη σε λαδί (δες την εδώ).

    Θα προτιμούσα να είχε επιλέξει κάτι το οποίο να την φωτίζει περισσότερο. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν είναι κομψή.

    Κατερίνα Γκαγκάκη

    Η παρουσιάστρια του πρωινού Open Weekend, Ελένη Τσολάκη και η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, ποζάρουν μαζί. Η Ελένη επέλεξε ένα μακρύ σατέν, πουά , ασπρόμαυρο φόρεμα, συνδυασμένο με γκρι μπλέιζερ, μαύρα πέδιλα και tote τσάντα από τον οίκο Dior. Θα μου άρεσε πολύ εάν φορούσε άλλο φόρεμα, καθώς το ύφος αυτού, δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία του ντυσίματος της.

    Από την άλλη η Μαρία μου άρεσε πάρα πολύ με το co-ord set, το οποίο επέλεξε. Απαρτίζεται από cropped μπλέιζερ και mini φούστα και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Μια χαρά είναι... εάν φορούσε όμως πέδιλα σαν της Ελένης Τσολάκη, θα έπαιρνε 10/10.

    Ελένη Τσολάκη-Μαρία Φραγκάκη

    Η Πόπη Τσαπανίδου ξεχώρισε. Επέλεξε ένα γκρι κουστούμι και έκανε τη διαφορά, καθώς δεν φόρεσε τακούνια, αλλά loafers, τα οποία έχουμε πει αμέτρητες φορές πως είναι μία από τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες). Η Αθηναΐς Νέγκα, ως συνήθως φόρεσε ένα total black look. Κομψή είναι, αλλά θα προτιμούσα το ίδιο ντύσιμο, σε γήινους τόνους, γιατί το μαύρο το έχουμε δει πολλές φορές σε εκείνη.

    Πόπη Τσαπανίδου-Αθηναΐς Νέγκα

    Η influencer, Έλενα Κρεμλίδου, είχε μία ωραία εμφάνιση, καθώς επέλεξε μία εφαρμοστή, λευκή, ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με πέρλες και λευκά πέδιλα. Το μόνο που χαλάει την εικόνα της, είναι τα στιλιζαρισμένα μαλλιά της. Οι μπούκλες θα ήταν καλό να είναι πιο χαλαρές. Παρόλα αυτά το χτένισμα τύπου "Ariana Grande" μου αρέσει και της πάει πολύ.

    Έλενα Κρεμλίδου

    H δημοσιογράφος, Μάριον Μιχελιδάκη, εμφανίστηκε με ένα απίστευτο φόρεμα. Είναι λευκό, ασύμμετρο, mini, με ασημένια λεπτομέρεια. Το συνδύασε με μεταλλιζέ πέδιλα και μικρή τσάντα clutch σε καφέ χρώμα, η οποία δεν είναι και η αγαπημένη μου, αλλά δεν χαλάει την εικόνα της. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν πολύ σωστά.

    Μάριον Μιχελιδάκη

    Στην συνέχεια περνάμε στην παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού, Λίνα Δρούγκα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη. Η Λίνα εμφανίστηκε με ένα λευκό, midi, μακρυμάνικο φόρεμα και μπεζ γόβες. Ήταν κομψή όπως πάντα. Η Χριστίνα με ένα σατέν, μπλε, μακρύ φόρεμα ήταν από τις πιο καλοντυμένες.

    Λίνα Δρούγκα-Χριστίνα Βραχάλη

    Τέλος, η εγκυμονούσα Αντιγόνη Ψυχράμη με τον σύζυγο της Δημήτρη Μακαλιά, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η Αντιγόνη επέλεξε ένα σετάκι σε ροζ χρώμα, το οποίο απαρτίζεται από κιμονό και φαρδύ παντελόνι. Το συνδύασε με λευκό crop top και έναν φάκελο από τον οίκο Louis Vuitton, ο οποίος δεν ταιριάζει καθόλου. Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφη και γλυκιά.

    Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης Μακαλιάς