Με τσάντα Ελλήνων σχεδιαστών, τις πλατφόρμες που έχουν όλες οι celebrities και λευκό, mini φόρεμα, η Σάσα Σταμάτη στη Χίο (photo)

Δες πως θα αποκτήσεις τις πλατφόρμες της

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Με τσάντα Ελλήνων σχεδιαστών, τις πλατφόρμες που έχουν όλες οι celebrities και λευκό, mini φόρεμα, η Σάσα Σταμάτη στη Χίο (photo)

Στη Χίο συνεχίζει τις διακοπές της η Σάσα Σταμάτη, μετά τη Μύκονο και μας το δείχνει μέσω των φωτογραφιών που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι πολύ ενεργή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Τι φόρεσε η Σάσα Σταμάτη στη Χίο;

Επέλεξε ένα υπέροχο λευκό, mini φόρεμα, με μανίκια με κατεβασμένους ώμους. Κράτησε μία κόκκινη, δερμάτινη, bucket τσάντα, από την εταιρία Berthelotti, η οποία έχει δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Είναι πραγματικά σαν κόσμημα, καθώς πρόκειται για ένα statement item, το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Ολοκλήρωσε το look της με τις πλατφόρμες/εσπαντρίγιες που έχουν κάνει θραύση, αφού τις έχει φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας (δες την εδώ, μαζί με άλλες 4 επιλογές που σου προτείνω), η Δούκισσα Nομικού σε τιρκουάζ (δες την εδώ) και η η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Ρόδο (δες την εδώ). Η Σάσα τις επέλεξε σε βυσσινί χρώμα.

Σάσα Σταμάτη

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Και φυσικά δε θα σε αφήσω έτσι.. ξέρω ότι θέλεις και εσύ τέτοιες πλατφόρμες. Γι' αυτό σου έχω βρει παρόμοιες, από την εταιρία Envie Shoes, που θα λατρέψεις. Θα τις δεις στην παρακάτω φωτογραφία (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις πλατφόρμες).

Envie Shoes