Οικονομάκου και Συναντσάκη με το ίδιο co-ord σετάκι - Η μία το συνδύασε με Chanel τσάντα και η άλλη με τις πιο hot πλατφόρμες

Ποια το έβαλε καλύτερα;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Οικονομάκου και Συναντσάκη με το ίδιο co-ord σετάκι - Η μία το συνδύασε με Chanel τσάντα και η άλλη με τις πιο hot πλατφόρμες

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτουν μαζί την εταιρία ρούχων Project Soma. Τις έχουμε δει αμέτρητες φορές να φοράνε κομμάτια από την εταιρία τους, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram . Αυτή τη φορά εντόπισα ένα co-ord σετάκι, το οποίο απαρτίζεται από maxi φούστα και crop top, σε τιρκουάζ χρώμα, με floral σχέδια. Το έβαλαν και δύο, με διαφορετικό τρόπο. Πάμε να τις δούμε και να τις σχολιάσουμε.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Πως φόρεσαν το ίδιο σετ η Αθηνά και Μαίρη;

Η Αθηνα Οικονομάκου το συνδύασε με την τσάντα αξίας άνω των 5.573 € (δες την εδώ σε εμφάνιση της στη Μύκονο, σε καλύτερες φωτογραφίες), από τον οίκο Chanel και jean jacket. Ακόμη, πρόσθεσε κοσμήματα στο λαιμό και τη μέση της και εμφανίστηκε έτσι στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η Μαίρη Συναντάκη από την άλλη, το συνδύασε με τις πλατφόρμες-εσπαντρίγιες, οι οποίες έχουμε πει αμέτρητες φορές πόσο μεγάλη τάση είναι, καθώς τις έχουν φορέσει όλες οι celebrities, όπως η Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας (δες την εδώ, μαζί με άλλες 4 επιλογές που σου προτείνω), η Δούκισσα Nομικού σε τιρκουάζ (δες την εδώ), η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Ρόδο (δες την εδώ) η Σάσα Σταμάτη στη Χίο σε βυσσινί (δες την εδώ) και τώρα η Μαίρη σε λαδί.

Μαίρη Συνατσάκι και Αθηνά Οικονομάκου

Οι πλατφόρμες-εσπαντρίγιες που φοράει η Μαίρη, είναι από την εταιρία Envie Shoes και θα τις δεις στην παρακάτω φωτογραφία (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Πλατφόρμες Envie Shoes

Πηγές εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram - @athinao1konomakou, @mairiboo, www.envieshoes.gr

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @athinao1konomakou, @mairiboo