Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη συναυλία για το Γιώργο Ζαμπέτα, στο Καλλιμάρμαρο

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Συναυλία Όλοι Μαζί Μπορούμε, "Γιώργος Ζαμπέτας ο πιο καλός ο μαθητής", στο Καλλιμάρμαρο, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities, τη Δευτέρα 12/09/2022. Ανάμεσα τους και πολλοί τραγουδιστές, οι οποίοι έδωσαν το παρόν και πλαισίωσαν αυτήν την όμορφη βραδιά με τις ερμηνείες τους. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις σχολιάσουμε και εάν έχεις στιλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσαν στη συναυλία;

Θα ξεκινήσουμε δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες, την Καίτη Γαρμπή και την Πέγκυ Ζήνα, οι οποίες και οι δύο ανέβηκαν στη σκηνή με μαύρο κουστούμι. Η Καίτη το συνδύασε με μαύρη μπλούζα, όπως θα δεις παρακάτω, ενώ η Πέγκυ, με λευκή μπλούζα. Στην συνέχεια της βραδιάς η Πέγκυ έμεινε χωρίς το σακάκι. Κλασικές και κομψές επιλογές, όμως θα μπορούσαν να φορέσουν και κάτι πιο μοντέρνο.

Καίτη Γαρμπή-Πέγκυ Ζήνα

Στη συνέχεια περνάμε στην Μελίνα Ασλανίδου, της οποίας όσο μου άρεσε το κάτω μέρος, τόσο δε μου άρεσε το πάνω μέρος. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα απίστευτο μαύρο παντελόνι, το οποίο πραγματικά το ζήλεψα, καθώς είναι φαρδύ, με ιδιαίτερο σχέδιο και πολύ μοντέρνο.

Από πάνω επέλεξε μία στενή μπλούζα, σε στιλ κορσέ, η οποία κλείνει με φερμουάρ μπροστά. Αυτό που πραγματικά χαλάει την εικόνα, είναι το bralette που έχει φορέσει από μέσα, του οποίου φαίνονται οι ιδιαίτερες τιράντες του. Θα ήταν πιο ωραία χωρίς αυτό. Τα κοσμήματα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου αρέσουν πάρα πολύ.

Μελίνα Ασλανίδου

Δες εδώ και τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες στο γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά.

Έπειτα έχουμε την υπέρκομψη Σία Κοσιώνη, η οποία επέλεξε αποχρώσεις του γκρι. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με σατέν, μακρυμάνικη μπλούζα, με ιδιαίτερη λαιμόκοψη, σατέν παντελόνι σε πιο σκούρα γκρι απόχρωση και ολοκλήρωσε το look της με μεταλλιζέ-ασημί γόβες. Μέχρι και στο μακιγιάζ επέλεξε μεταλλικά/γκρι χρώματα. Πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Το μόνο που θα προσέθετα είναι ένα πιο εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Σία Κοσιώνη-Γιάννης Ζουγανέλης

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Πάνου Καλίδη και make up artist, Λεάννα Μάρκογλου, ήταν πολύ casual, καθώς βρισκόταν εν ώρα εργασίας. Επέλεξε ένα τζιν παντελόνι και ένα πράσινο crop top, συνδυασμένα με λευκά sneakers. Το μόνο που θα άλλαζα είναι το τζιν, με το σκίσιμο, το οποίο είναι κάτι πολύ ξεπερασμένο. Θα μπορούσε να φορέσει ένα wide leg, υφασμάτινο παντελόνι, ή cargo τζιν, που είναι η τελευταία τάση (δες εδώ πως μπορείς να τα κάνεις styling)

Λελέ Γκόφα-Λεάννα Μάρκογλου