Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο γάμο του Γιάννη Μελά και της Χριστίνας Κορκίδη

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Τη Δευτέρα, 12/09/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο γάμο, του Γιάννη Μελά και της Χριστίνας Κορκίδη, σε εκκλησία στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities και φίλοι του ζευγαριού. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να δούμε τέσσερις εμφανίσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Τι φόρεσαν στο γάμο;

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου εμφάνιση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν της Σάσας Σταμάτη. Επέλεξε ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα, ασύμμετρο, με μία τιράντα, άνοιγμα στο πόδι και βολάν. Είναι πολύ μακρύ, με αποτέλεσμα να ακουμπάει στο πάτωμα. Ακολούθησε τη νέα τάση και έβαλε ζώνη πάνω από το φόρεμα (δες εδώ το big trend του φθινοπώρου), ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρα υπέρκομψα γοβάκια-mules και ασημένιο τσαντάκι clutch.

Στα μαύρα ντύθηκε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στο γάμο της Σταυρούλας Χρυσαείδη και του Παναγιώτη Τριβυζά (δες εδώ τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες).

Σάσα Σταμάτη

Στη συνέχεια περνάμε στη Νόνη Δούνια, η οποία ποζάρει με τη Νίκη Κεραμέως. Η Νόνη εμφανίστηκε με ένα πολύ ρομαντικό, girly, μακρύ φόρεμα, με διαφάνειες, σε απαλό ροζ χρώμα. Το συνδύασε με ασημένια πέδιλα και μπεζ τσάντα. Πολύ ωραία εμφάνιση.

Από την άλλη, η Νίκη Καραμέως δε μου άρεσε καθόλου, καθώς επέλεξε ένα πολύ παλιομοδίτικο φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω φόρεμα είναι κοντομάνικο, μακρύ, εμπριμέ, με τυπωμένα φύλλα, στα χρώματα του κόκκινου και του λευκού. Μπορούσε και καλύτερα.

Νόνη Δούνια-Νίκη Κεραμέως

Για το τέλος άφησα τη sexy εμφάνιση της Βάλιας Κυριαζή, η οποία πόζαρε με τον σύζυγο της και δήμαρχο του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Επέλεξε ένα μαύρο, mini φόρεμα, με δαντέλα στο τελείωμα. Από πάνω προσέθεσε ένα ακόμη φόρεμα, το οποίο είναι διχτυωτό, με στρας σε όλο το μήκος του. Ολοκλήρωσε το look της με μακρύ μαύρο μπλέιζερ και ροζ τσαντάκι.

Το μόνο που θα άλλαζα σε αυτή την εμφάνιση είναι σίγουρα το χρώμα της τσάντας και το μαύρο φόρεμα θα το ήθελα χωρίς τη δαντέλα. Η λεπτομέρεια του δεύτερου, διχτυωτού φορέματος μου άρεσε πάρα πολύ.

 Γιάννης Μώραλης-Βάλια Κυριαζή