Με τσάντα αξίας άνω των 1.000 € και casual ντύσιμο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Τι φόρεσε το όμορφο μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τσάντα αξίας άνω των 1.000 € και casual ντύσιμο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Σήμερα το πρωί, 19/09/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η οποία αναχώρησε για Μιλάνο με τελικό προορισμό την Τενερίφη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Love Island, στο ΣΚΑΙ. Πάμε να δούμε τι φόρεσε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Η εμφάνιση της Ηλιάνας στο αεροδρόμιο

Επέλεξε να είναι casual και άνετη, επιλέγοντας ένα co-ord σετάκι, σε απαλό ροζ χρώμα. Πρόκειται για τη loungewear φόρμα που θα δεις παρακάτω, η οποία γράφει με μεγάλα, κίτρινα γράμματα Beverly Hills. Ότι πρέπει για το δύσκολο ταξίδι της. Τη συνδύασε με λευκά sneakers και μία απίστευτη τσάντα από την εταιρία Off-White.

Το εν λόγω κομμάτι είναι λευκή, τσάντα χειρός, η οποία διαθέτει και λουρί για να φορεθεί χιαστί. Πρόκειται για μία σειρά τσαντών την εταιρίας, η οποία γράφει πάνω "Cash Inside" ή "Insert Money Here" ή "Virgil Was Here" και είναι μία από τις τελευταίες δημιουργίες του συγχωρεμένου σχεδιαστή μόδας της εταιρίας, Virgil Abloh.

Η συγκεκριμένη κόστιζε 1.035 € και δεν είναι πλέον διαθέσιμη, όμως η εταιρία έχει τα νέα, παρόμοια μοντέλα στο site της.

Δες εδώ 3 κομμάτια στο Zara, για όλες τις ηλικίες, τα οποία μοιάζουν σα να τα πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζουν κάτω από 40 €.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
NDP