5 μέρες, 5 διαφορετικά looks - Τα καλύτερα και τα χειρότερα που φόρεσαν η Σκορδά και η Δούκισσα στις εκπομπές τους

Τι φόρεσαν οι όμορφες παρουσιάστριες την περασμένη εμδομάδα;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
5 μέρες, 5 διαφορετικά looks - Τα καλύτερα και τα χειρότερα που φόρεσαν η Σκορδά και η Δούκισσα στις εκπομπές τους

Οι εκπομπές Το Πρωινό στο ΑΝΤ1 και Πρωινό Μας στο ΣΚΑΙ, με παρουσιάστριες τη Δούκισσα Νομικού και τη Φαίη Σκορδά, αντίστοιχα, βρίσκονται απέναντι στη πρωινή ζώνη. Και οι δύο, μας έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο στιλάτες είναι, όχι μόνο στο τηλεοπτικό πλατό, αλλά και στις απλές, καθημερινές τους εμφανίσεις. Πάμε να δούμε μία-μία όλα τα looks τους, στις εκπομπές της προηγούμενης εβδομάδας.

5 looks της Φαίης και της Δούκισσας

Δευτέρα

Η Φαίη στην πρεμιέρα της εκπομπής της επέλεξε ένα λευκό, midi, δερμάτινο φόρεμα από την εταιρία BSB, το οποίο δεν υπάρχει ακόμη στο site, όμως σύντομα θα είναι διαθέσιμο. Το συνδύασε με πέδιλα σε σομόν χρώμα και μεταλλικές λεπτομέρειες, από την εταιρία Casadei. Η τιμή τους ανέρχεται στα 345 € και θα τα βρεις διαθέσιμα στο site της εταιρίας (δες εδώ ένα παρόμοιο φόρεμα που σου προτείνω, με 25,99 € από το Mango).

Την ίδια ημέρα που η Φαίη έκανε την πρεμιέρα της, η Δούκισσα ήταν πιο απλή, με ένα δερμάτινο, μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και απίστευτες ζεβρέ γόβες (δες εδώ 4 παρόμοιες που σου προτείνω σε τιμές σοκ). Ενώ τα κομμάτια μεμονωμένα είναι ωραία, δεν τρελάθηκα με αυτήν την εμφάνιση. Παρόλα αυτά η Δούκισσα στην δική της πρεμιέρα, μία εβδομάδα πριν, είχε επιλέξει και αυτή ένα λευκό σύνολο και ήταν πραγματικά, σαν άγγελος (δες την εδώ).

Εμφάνιση Δευτέρας

Τρίτη

Την επόμενη μέρα και οι δύο επέλεξαν πιο έντονα χρώματα. Η Φαίη εμφανίστηκε με ένα κόκκινο, mini φόρεμα, ενώ η Δούκισσα με πορτοκαλί top και εμπριμέ mini φούστα. Και οι δύο επέλεξαν γόβες που ταιριάζουν με τα looks τους. Το outfit της Δούκισσας μου άρεσε περισσότερο.

Εμφάνιση Δευτέρας

Τετάρτη

Την Τετάρτη η Φαίη εμφανίστηκε με ένα look, στο οποίο κυριαρχούσε το λιλά χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε πουκάμισο και wide leg παντελόνι. Και τα δύο κομμάτια είναι από την εταιρία Access Fashion και κοστίζουν από 79 € το κάθε ένα. Σύνολο 158 €. Σου έχω βρει μερικά κομμάτια, παρόμοια με αυτά της Φαίης, από το αγαπημένο μας Mango και οι τιμές τους είναι καταπληκτικές (δες τα εδώ).

Η Δούκισσα επέλεξε μία μπλούζα σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα και mini, λευκή φούστα. Ολοκλήρωσε το look της με υπέρκομψες γόβες, σε γαλάζιο χρώμα, με στρας. Θα μπορούσε να φορέσει μία maxi φούστα, η οποία θα ήταν πιο εντυπωσιακή.

Εμφάνιση Δευτέρας

Πέμπτη

Την Πέμπτη η Φαίη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μπλε electric, mini φόρεμα από την εταιρία Grigio Gallery, ενώ η Δούκισσα με πιο casual ντύσιμο, με λευκό top σε στιλ κορσέ και μπλε τζιν. Το look της Δούκισσας μπορεί να είναι απλό, όμως είναι πολύ κομψή και της πάει πολύ αυτό το στιλ.

Εμφάνιση Δευτέρας

Παρασκευή

Η εβδομάδα έκλεισε με δύο φανταστικές εμφανίσεις και από τις δύο παρουσιάστριες. Η Φαίη έβαλε ένα total white look, το οποίο απαρτίζεται από λευκό crop top και λευκό, wide leg παντελόνι και ολοκλήρωσε το σύνολο της με τις μπαλαρίνες, την μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου στα παπούτσια (διάβασε εδώ το σχετικό άρθρο).

Από την άλλη η Δούκισσα, έκανε μία υπέρκομψη εμφάνιση με ένα γκρι φόρεμα, τύπου Chanel, που κλείνει με κουμπιά μπροστά. Το συνδύασε με γαλάζιες γόβες.

Εμφάνιση Δευτέρας