Ροκ και σικ: 2 looks της 64χρονης Άννας Βίσση - Το εντυπωσιακό στιλ της σε συναυλία στο Κατράκειο

Εσύ θα το τολμούσες;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Ροκ και σικ: 2 looks της 64χρονης Άννας Βίσση - Το εντυπωσιακό στιλ της σε συναυλία στο Κατράκειο

Μπορεί μία ροκ εμφάνιση να είναι ταυτόχρονα σικ; Την απάντηση μας τη δίνει η Άννα Βίσση με το ιδιαίτερο στιλ της. Μας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια πόσο κομψή είναι και αυτή η φορά που ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την συνάντησε στη συναυλία της στο Κατράκειο, ήταν ακόμη μία. Πάμε να δούμε δύο εμφανίσεις της το βράδυ του Σαββάτου 17/09/2022 και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

2 ροκ και σικ looks της Άννας Βίσση

Είτε πρόκειται για την casual εμφάνιση της πριν τραγουδήσει, είτε για την εμφάνιση της πάνω στο stage, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, πως το ροκ στιλ, της πάει γάντι. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας τη βλέπουμε με ένα lounge wear, co-ord set, σε σκούρο γκρι χρώμα, συνδυασμένο με σακάκι, λευκά sneakers και κόκκινο jockey καπέλο.

Δες ακόμη ένα all day look της, στους δρόμους της Αθήνας.

Στη δεξιά εικόνα έχουμε την εμφάνιση της στη σκηνή, στην οποία επέλεξε ένα δερμάτινο στενό παντελόνι, με μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες με στρας, συνδυασμένο με πλεκτή διάτρητη, μαύρη μπλούζα. Αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό κομμάτι στο look της όμως, είναι το πανωφόρι που επέλεξε, το οποίο είναι πολύχρωμο και κρόσσια σε όλο το μήκος του.

Άννα Βίσση
NDP