Μέσα σε 24 ώρες στο Μιλάνο, άλλαξε 4 σύνολα - Το εμβληματικό στυλ της Υβόννης Μπόσνιακ

Τι φόρεσε η Υβόννη μέσα σε μία μέρα στην Ιταλία;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @yvonini
Instagram - @yvonini

Στο Μιλάνο βρισκόταν πριν λίγες ώρες η όμορφη Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά μόνο για 24 ώρες όπως μας λέει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι εμφανίσεις της σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα όμως, ήταν πολλές. Πάμε να τις δούμε και να τις σχολιάσουμε.

4 looks της Υβόννης Μπόσνιακ στο Μιλάνο

Ένα από τα αγαπημένα μου είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, στην οποία έχει κάνει color blocking με το κίτρινο και το μπλε. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα δερμάτινο μπλε παντελόνι, κίτρινη, μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο παλτό και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

Υβόννη Μπόσνιακ
Instagram - @yvonini

Σε μία πιο casual εμφάνιση της, επέλεξε ένα wide leg jean, με δερμάτινο jacket και ψηλοτάκουνες, μαύρες μπότες, με μυτερή μύτη.

Υβόννη Μπόσνιακ
Instagram - @yvonini

Απ' ότι φαίνεται αγαπάει τις μαύρες μπότες, καθώς και στην παρακάτω φωτογραφία επέλεξε ένα εμβληματικό κομμάτι. Είναι πολύ ψηλές με άνοιγμα πίσω και πάρα πολύ sexy. Τις συνδύασε με mini καρό φούστα και κίτρινη μακρυμάνικη μπλούζα.

Υβόννη Μπόσνιακ
Instagram - @yvonini

Στο ταξίδι της όμως ήθελε να είναι άνετη, γι' αυτό φόρεσε ένα μαύρο κολάν, με λευκό πουκάμισο και δερμάτινο μαύρο jacket. Τα συνδύασε με λευκά παπούτσια.

Εάν είναι σε αναζήτηση παπουτσιών, τότε δες εδώ τα 2 sneakers που είναι η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια φέτος . Αγόρασε τα πριν τα πάρουν όλοι.

Υβόννη Μπόσνιακ
Instagram - @yvonini