Καλοντυμένες και κακοντυμένες σε opening μαγαζιού στη Γλυφάδα

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Το Σάββατο 24/09/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στη Γλυφάδα, στο opening του ινστιτούτου "Face It Mind Skin Bar". Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν.

Οι εμφανίσεις τους στο opening του μαγαζιού

Θα ξεκινήσουμε με την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία επέλεξε ένα υπέροχο co-ord set, το οποίο είναι λευκό και απαρτίζεται από midi, φούστα με μεγάλο σκίσιμο και top. Το συνδύασε με διάφανα mules. Αρκετά καλοκαιρινή εμφάνιση θα έλεγε κανείς. Θα προτιμούσα να την δω με ένα πιο φθινοπωρινό look.

 Έλενα Τσαγρκρινού

Στη συνέχεια έχουμε την Ιλάειρα Ζήση, η οποία ποζάρει με τον σύζυγο της Μαυρίκιο Μαυρικίου. Εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα, σε σκούρο χακί χρώμα. Τη συνδύασε με tote bag από τον οίκο Fendi, σε πολύ μεγάλο μέγεθος και βελουτέ τακούνια, στο ίδιο χρώμα με την ολόσωμη φόρμα. Δεν ήταν μία καλή στιλιατικά ημέρα για την Ιλάειρα.

Ιλάειρα Ζήση-Μαυρίκιος Μαυρικίου

Έπειτα έχουμε την Ραμόνα Βλαντή, η οποία είναι πάντα καλοντυμένη. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, σε στιλ πουκαμίσου, το οποίο συνδύασε με εμβληματικά αξεσουάρ όπως δερμάτινα, μαύρα mules, με χρυσές λεπτομέρειες και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου. Παίρνει 10/10!

Ραμόνα Βλαντή

Η Μαρία Αντωνά επέλεξε κομμάτια από τον οίκο Louis Vuitton, όπως το jean jacket της και τα sneakers της (δες εδώ τα δύο λευκά sneakers που είναι το big trend της νέας σεζόν). Έκανε ένα total denim look, το οποίο είναι η μεγάλη τάση του φθινοπώρου και της πηγαίνει πολύ.

Μαρία Αντωνά

Denim look επέλεξε και η Νίνα Λοτσάρη. Το συνδύασε με μία πολύ boho τσάντα, με κρόσσια σε όλο το μήκος της. Θα προτιμούσα να κρατήσει μία άλλη τσάντα. Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ το ντύσιμο της.

Νίνα Λοτσάρη

Η Βίκυ Κάβουρα παραήταν απλή. Εμφανίστηκε με ένα λευκό τζιν, με γκρι τοπ και βελουτέ τιρκουάζ ζακέτα. Τα συνδύασε με all star. Δεν έχει κάτι ενδιαφέρον η εικόνα της.

Βίκυ Κάβουρα

Η Σοφιάνα Αβραμάκη επέλεξε εμπριμέ, κίτρινη με γκρι φούστα , συνδυασμένη με cropped, μαύρο πουκάμισο και μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Θα μου άρεσε πολύ εάν η φούστα ήταν πιο κοντή, καθώς αυτό το μήκος δεν την κολακεύει καθόλου ή μία εντελώς διαφορετική φούστα.

Σοφιάνα Αβραμάκη

Συνεχίζουμε με την Elizabeth Elechi, η οποία φόρεσε μπλε, wide leg τζιν, με λευκό crop top και cropped μπλέιζερ σε γκρι χρώμα. Τα συνδύασε με διάφανες γόβες. Εάν το ίδιο μπλέιζερ ήταν μακρύ και oversized θα έπαιρνε 10/10. Παρόλα αυτά είναι ωραία.

Elizabeth Elechi

Η Αποστολία Ζώη, επέλεξε ένα total black look, συνδυασμένο με ζεβρέ, ψηλοτάκουνα μποτάκια. Μου αρέσει πολύ, εάν και θα προτιμούσα αντί για αυτή τη μπλούζα, να φορέσει ένα μαύρο oversized πουκάμισο.

Αποστολία Ζώη

Η Σάρα Εσκενάζη και η Ειρήνη Κολιδά ποζάρουν μαζί. Η Σάρα με μία λευκή ολόσωμη φόρμα, η οποία της πηγαίνει πολύ και η Ειρήνη με πουά, μαύρο, midi φόρεμα από το Zara, το οποίο φόρεσε και η Ελένη Τσολάκη πριν λίγο καιρό και κοστίζει μόνο 29,95 € (δες την εδώ, μαζί με το κωδικό του φορέματος). Ωραίες είναι και οι δύο.

Σάρα Εσκενάζη-Ειρήνη Κολιδά

Και η Πελαγία Καζολέα επέλεξε animal print, αυτή τη φορά στο μπλέιζερ της. Το συνδύασε με μπλε τζιν, μαύρο crop top, μαύρο, δερμάτινο τσαντάκι από τον οίκο Chanel και sneakers από τον οίκο Louis Vuitton, όπως η Μαρία Αντωνά προηγουμένως.

Πελαγία Καζολέα

Τέλος, η Χριστίνα Κεφαλά, φόρεσε ένα ροζ παντελόνι, με λευκή στράπλες μπλούζα και ροζ πέδιλα. Η τσάντα που κρατάει είναι από τους οίκους Gucci και Balenciaga και πρόκειται για μία συνεργασία που έκαναν, για να δημιουργήσουν μία συλλογή μαζί. Θα προτιμούσα το παντελόνι της να είχε άλλη γραμμή, πιο φαρδιά και να επέλεγε άλλα γυαλιά ηλίου.

Χριστίνα Κεφαλά